Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Zomrel český hudobník Ivo Pavlík, manžel speváčky Heidi Janků

Ivo Pavlík Foto: www.facebook.com

Spolu s bývalou manželkou, speváčkou Věrou Špinarovou, ktorá zomrela koncom marca na zastavenie srdca vo veku 65 rokov a ktorej úmrtie ním podľa českých médií otriaslo, mal syna Adama.

Praha 13. augusta (TASR) - Český hudobník Ivo Pavlík, manžel speváčky Heidi Janků a prvý manžel nedávno zosnulej Věry Špinarovej, zomrel v sobotu vo veku 84 rokov. Potvrdila to dnes samotná Heidi Janků s tým, že jej manžel dostal infarkt, informovali spravodajské portály iDnes.cz a Blesk.cz.

"S hlbokým zármutkom a nesmiernou bolesťou v srdci vám musím oznámiť, že ma navždy opustil najlepší muž môjho života Ivo Pavlík," napísala speváčka na svojej stránke na sociálnej sieti. "Ak ste ho poznali a mali ste ho radi, venujte mu, prosím, tichú spomienku. Ďakujem. Heidi," dodala.

Ivo Pavlík bol známy hudobný skladateľ, ako aj klávesista a klarinetista. Spolu s bývalou manželkou, speváčkou Věrou Špinarovou, ktorá zomrela koncom marca na zastavenie srdca vo veku 65 rokov a ktorej úmrtie ním podľa českých médií otriaslo, mal syna Adama.

Heidi Janků (54) v nedávnom rozhovore pre iDNES.cz povedala, že so Špinarovu boli vždy kamarátkami. "Nebola som príčinou rozchodu Věry a Ivoša," zdôraznil s tým, že sa dali dokopy až po ich rozchode a dobre spolu vychádzali.