Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

VIDEO:Stane sa song Sorry Not Sorry od Demi Lovato letným párty hitom?

Americká speváčka Demi Lovato, archívne foto. Foto: TASR/AP

Balada Body Say v júli 2016 vyvolala veľký rozruch, a to aj vďaka provokatívnym, takmer nahým promo fotkám a zdá sa, že o Demi budeme veľa počuť aj tento rok.

Bratislava 25. júla (TASR/TERAZ.sk) - Už je to viac ako rok, odkedy americká speváčka Demi Lovato predstavila svoj posledný sólový singel. Balada Body Say v júli 2016 vyvolala veľký rozruch, a to aj vďaka provokatívnym, takmer nahým promo fotkám a zdá sa, že o Demi budeme veľa počuť aj tento rok. Práve totiž predstavuje svoj nový singel Sorry Not Sorry, v ktorom si rozhodne nedáva servítku pred ústa a nakrútila k nemu aj horúci videoklip.

Pieseň Sorry Not Sorry so speváčkou zložil aj uznávaný americký producent Sean Douglas, ktorý sa podpísal, okrem iného, pod hity Christiny Aguilery, Chrisa Browna či Pitbulla. O produkciu sa postaral Oak Felder (Alessia Cara, Bea Miller, Britney Spears).



Skladba je typickým veselým párty songom, ktorý by nemal chýbať na žiadnom poriadnom letnom žúre. A presne tomu Demi uspôsobila aj videoklip – usporiadala veľkú bazénovú párty, na ktorú pozvala desiatky svojich priateľov. Najzaujímavejšie momenty neskôr boli zostrihané a zverejnené ako oficiálne video k singlu. Pozornému oku diváka určite neujde aj účasť niekoľkých známych osobností. V klipe si zahrala Paris Hilton, rapper Wiz Khalifa aj herec a spevák Jamie Foxx.

TASR informovala Dominika Dirgasová, PR manažérka vydavateľstva Universal Music.