Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Ennio Morricone musí opätovne preložiť svoje jesenné Európske turné

V roku 1928 sa narodil taliansky hudobný skladateľ ENNIO MORRICONE, autor filmovej hudby. Je autorom aj svetoznámej melódie z westernu Vtedy na Západe. Foto: TASR/AP

Legendárny skladateľ filmovej hudby sa veľmi ospravedňuje všetkým svojim fanúšikom, ale vzhľadom k predĺženým poúrazovým ťažkostiam v rámci pooperačnej rekonvalescencie, musí opätovne preložiť turné.

Bratislava 29.septembra (OTS) -   Ennio Morricone, oskarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom, z dôvodu nečakaného predĺženia poúrazovej rekonvalescencie bol nútený opätovne presunúť avizovaný  termín svojho koncertu v Bratislave.  

Koncert sa mal uskutočniť v pondelok, dňa 6. októbra  2014 o 20.hodine  na Zimnom štadióne O. Nepelu v Slovnaft Aréne v Bratislave.  

Usporiadateľská agentúra JVS Group intenzívne pracuje na potvrdení náhradného termínu  koncertu, nakoľko sa v rámci jesenného turné  presúva viacero koncertov.     

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú  platné na nový termín koncertu Ennio Morricone, ktorý bude oznámený v najbližších dňoch.   

V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz  alebo pobočky siete Ticket Portal, či webové stránky www.ticketportal.sk   

Produkčná spoločnosť celého turné GEA (General Entertainment Associates) ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa ešte raz hlboko ospravedlňujú všetkým fanúšikom a ďakujú za  trpezlivosť pri čakaní na nový termín koncertu.