Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

Festival Pohoda 2016 zverejnil kompletný program

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR - Radovan Stoklasa

V line-upe na stránke pohodafestival.sk je program zoradený podľa pódií do troch stĺpcov jednotlivých dní.

Bratislava 27. júna (TASR) – Jubilejný dvadsiaty multižánrový festival Pohoda 2016, ktorý sa uskutoční na letisku v Trenčíne 7. až 9. júla, zverejnil na webovej stránke line-up s kompletným programom. Aj tento rok bude zachovaný systém hodina – hodina, resp. večer 90 minút – 90 minút, ktorý zabezpečuje možnosť vidieť viac hudby, ľahko sa v programe orientovať a zároveň svojím nastavením zabraňuje presluchom medzi pódiami. Pre návštevníkov stránky sú pripravené dve verzie zoradenia programu - line-up (podľa pódií) a timeline (podľa dní).

V line-upe na stránke pohodafestival.sk je program zoradený podľa pódií do troch stĺpcov jednotlivých dní. Pódiá a časy vystúpení sú zoradené horizontálne. V timeline sú dni a pódiá radené pod sebou. Kapely sú zoradené na časovej osi v scroll-ovateľnej tabuľke. V oboch verziách je aj funkcia vyklikávania umelcov. Vďaka nej si môže návštevník zvoliť vystúpenia, ktoré chce vidieť a následný zoznam si môže vytlačiť. Novinkou je aj filtrovanie programu podľa dní, stageov či abecedné radenie účinkujúcich.

V zozname účinkujúcich na jubilejnom ročníku sú The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Róisín Murphy, DJ Shadow, Flying Lotus, Parov Stelar, Nina Kraviz, The Vaccines, Gogol Bordello, Savages, Odesza, Nederlands Dans Theater, Ernest Ranglin & Friends, Spor, Poliça, Easy Star All Stars, Monsieur Periné, Saul Williams či Dub Pistols. Zo slovenských a českých interpretov potom Jana Kirschner, David Koller, Milan Lasica & Bratislava Hot Serenaders, The Tap Tap, Billy Barman, RozpoR, Saténové ruky, Núkú, Rafo & Pure, Max Bazowski, Bulp, Landless či The Ills.