Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Kultúra

Gwen Stefani otvára vianočnú sezónu novým albumom

Gwen Stefani Foto: TASR/AP Photo

Album okrem klasických vianočný melódií, akými sú napríklad Silent Night, White Christmas a Jingle Bells, obsahuje aj šesť originálnych piesní.

Bratislava 6. októbra (TASR) - Gwen Stefani, jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti, vydáva dnes svoj prvý vianočný album You Make It Feel Like Christmas. Album okrem klasických vianočný melódií, akými sú napríklad Silent Night, White Christmas a Jingle Bells, obsahuje aj šesť originálnych piesní.

Na ich tvorbe sa podieľala sama Gwen v spolupráci s Justinom Tranterom (Britney Spears, Selena Gomez či Justin Bieber) a busbeem (Katy Perry, P!nk). Na albume nebude chýbať ani duet You Make It Feel Like Christmas, ktorý Gwen naspievala so svojím partnerom, americkou country hviezdou Blakom Sheltonom. Špeciálna verzia albumu ponúkne navyše 24-stránkovú knihu plnú fotografií z nahrávania tohto sviatočného albumu, ako aj fotografií zo súkromných vianočných osláv Gwen Stefani.

Krásna speváčka, ktorej poznávacím znamením sú krvavočervené pery a platinová hriva, debutovala v roku 1992 ako frontmanka dnes už ikonickej skupiny No Doubt, ktorá sa v roku 1995 preslávila vďaka albumu Tragic Kingdom. Prvý sólový album s názvom Love. Angel. Music. Baby., ktorý Gwen vydala v roku 2004, sa dočkal celosvetového úspechu s viac ako sedem miliónmi predaných kópií. Obdobný úspech zaznamenal aj ďalší album The Sweet Escape, ako aj minuloročný počin This Is What the Truth Feels Like, v ktorom sa speváčka vyspievala okrem iného aj z bolestivého rozchodu s exmanželom Gavinom Rossdaleom. Tento rok sa Gwen Stefani rozhodla obrátiť list a urobiť radosť sebe aj fanúšikom špeciálnym albumom, ktorý rozveselí a spríjemní nielen sviatočné chvíle.

Informáciu pre TASR poskytla PR manažérka vydavateľstva Universal Music Dominika Dirgasová.