Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

V amfiteátri v Gelnici dnes zaznejú hity Guns N'Roses a Nirvany

Na archívnej snímke Nirvana Live at Reading Foto: Universal Music

Centrum Hnileckej doliny sa dnes večer vráti do 90. rokov 20. storočia, keď hudobným pódiám dominoval tvrdý rock a grunge.

Gelnica 29. júla (TASR) - Centrum Hnileckej doliny sa dnes večer vráti do 90. rokov 20. storočia, keď hudobným pódiám dominoval tvrdý rock a grunge. V gelnickom amfiteátri na GL Revival Feste sa predstavia kapely Guns N'Roses Tribute a Nirvana Revival Band.

"Chceli sme do Gelnice priniesť to najlepšie z revivalovej scény a verím, že potešíme všetkých fanúšikov kvalitnej muziky," informoval TASR organizátor akcie Milo Janáč z mestského úradu.

Obe kapely majú za sebou stovky vystúpení doma i v zahraničí. Bratislavskí Guns N'Roses Tribute sa už predstavili na pódiách v Českej republike, Nemecku, Poľsku aj v Rusku. Východniari z Nirvana Revival Band koncertovali po celom Slovensku. Kapely pripomínajú svoje vzory aj oblečením a vystupovaním na pódiu.

Návštevníkov GL Revival Festu čaká od 20.00 h viac než trojhodinová hudobná šou. "Zaznejú všetky známe hity od spomínaných hudobných legiend. Pamätníci 90. rokov sa tak budú môcť vrátiť do čias svojej mladosti, tým mladším kapely priblížia duch vtedajšej doby," uviedol Janáč.