Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Kultúra

Iba v októbri zľavy pre seniorov v Štúdiu Olympia!

Foto: Divadlo Nová scéna

Október je mesiacom úcty k starším a Divadlo Nová scéna pre nich s úctou, ale najmä s radosťou pripravilo krásny darček.

Bratislava 22. septembra (OTS) - Výnimočne ponúkame SENIOROM od 62 rokov 30% zľavu na všetky októbrové predstavenia aj v ŠTÚDIU OLYMPIA. Na dotyk s hercami zažijete neuveriteľné príbehy, ktoré Vás vtiahnu svojou hĺbkou, intenzitou a témami, ktoré sa nás všetkých dotýkajú. Veselo i vážne hovoria o priateľstve, láske, manželstve.

Pri kúpe vstupeniek online si v košíku zakliknete zľavu SENIOR a cena sa automaticky prepočíta so zľavou 30%.

V októbri v Štúdiu Olympia hráme:

Krehká komédia o nečakanom stretnutí dvoch úplne rozdielnych žien. Do seba utiahnutej knihovníčky a excentrickej zlatokopky. Postupne sa zbavujú škrupiniek predsudkov, čím menia svoje životy.
Účinkujú: Miroslava Drínová a Jana Balzar Lieskovská


Uznávaný spisovateľ Alessandro Baricco vo svojej monodráme prináša príbeh legendárneho pianistu, ktorý celý svoj život prežil na zaoceánskom parníku. Ponorený do hudby, ktorú tvoril, obklopený tisíckami cestujúcich, ale aj tak sám, nikdy neopustil oceán.
Účinkuje: Ján Cibula


Nový cyklus netradičných hudobno–poetických večerov pri pohári vína. Povinná i nepovinná literatúra sa mení na hudbu a odkrýva vzťahy medzi poetkami a básnikmi.
Účinkujú: Ján Mistrík, Karin Olasová, Dárius Koči, Monika Drgáňová, Lukáš Pišta v hudobných kompozíciách a klavírnom sprievode Andrey Bučko.


Komédia o troch priateľoch, ktorí na dvojdňovej túre prekonajú nielen vrchol, ale aj samých seba. Spolu sa snažia zvládnuť krízu stredného veku, strach zo starnutia i manželstva. A to všetko samozrejme s humorom a nadhľadom.
Účinkujú: Martin Kaprálik, Pavol Plevčík a Marcel Ochránek


Najosobnejšia a najexperimentálnejšia hra známeho amerického dramatika Tennesseeho Williamsa o súrodencoch, ktorí v detstve prežili spoločnú traumu a divadlo je spôsob, ako sa s ňou vyrovnať.
Účinkujú: Lukáš Pišta a Zuzana Haverda


Dlhoroční manželia chcú oživiť svoj vzťah víkendom v hoteli a za pomoci príručky „Sex pre pokročilých.“ Čaká ich vtipná a občas trpká rekapitulácia spoločného života, v ktorej sa mnohí z nás nájdu.
Účinkujú: Lucia Vráblicová a Pavol Topoľský