Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Incognito, džez-funková udalosť jari už v stredu

Foto: Incognito

Jarný džezový sviatok sa blíži! Už v stredu 5. júna sa v bratislavskej Inchebe stretnú fanúšikovia džezu a funku, aby si užili svoj jarný festival – Jarné Bratislavské Jazzové Dni 2013.

Bratislava 31. mája (OTS) - Headlinerom festivalu bude džez-funková legenda Incognito, britská formácia, ktorá boduje po celom svete už dlhé roky. Z Ameriky so špičkovou kapelou na festival pricestuje mladá talentovaná speváčka a hudobníčka Butterscotch. Trojlístok skvelých interpretov doplní Peter Lipa, ktorý po dlhých rokoch vystúpi na pódiu domovského festivalu, a spolu so svojimi fanúšikmi oslávi nielen krásne životné jubileum, ale pokrstí aj knižku „Džez náš každodenný daj nám dnes“.

Organizátori festivalu sa snažili program prispôsobiť faktu, že sa koná počas pracovného týždňa. „Prvý koncert večera, vystúpenie Petra Lipu sa začne o 19:00. Po ňom so svojou kapelou zahrá a zaspieva talentovaná Butterscotch a večer ukončí legendárne Incognito. Kapela zahrá od 21:30 jedenapol hodinové vystúpenie,“ prezradil o programe 6. ročníka Jarných Bratislavských Jazzových Dní Pavel Daněk, organizátor festivalu.

Detailné informácie o festivale sú k dispozícii na www.rockpop.sk a FB page festivalu www.facebook.com/bjd.sk. Vstupenky na Jarné Bratislavské Jazzové Dni sú v predaji prostredníctvom Ticketportalu.

Incognito



Butterscotch


Peter Lipa



Line-up Jarných Bratislavských Jazzových Dní:
19:00 – Peter Lipa Happy Birthday koncert
20:10 – Butterscotch & band
21:30 – Incognito