Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Kultúra

Billy Talent vystúpi prvýkrát v Bratislave, ukáže skvelú show

kanadská punk-rocková kapela Billy Talent Foto: Internet

Svetoznáma punk-rocková kapela Billy Talent z Kanady si do Bratislavy privážajú kamión s vlastnou svetelnou technikou vrátane špeciálneho agregátu na potrebné množstvo elektrického príkonu.

Bratislava 10. júna (TASR) – Najúspešnejšia kanadská kapela súčasnosti Billy Talent sa predstaví slovenským divákom. V bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) odohrá koncert v utorok 12. júna. Spolu s nimi si zahrá aj nitrianska kapela Horkýže Slíže.

Pôjde o naozaj výnimočnú show, akú MMC ešte nezažilo. Svedčí o tom aj niekoľko informácií od organizátorov koncertu. Billy Talent si do Bratislavy privážajú kamión s vlastnou svetelnou technikou vrátane špeciálneho agregátu na potrebné množstvo elektrického príkonu.

Billy Talent prišli toto leto do Európy hlavne preto, aby zahrali na najväčších festivaloch ako Nova Rock a Rock Am Ring, kde ich show videlo 150.000 divákov. O to viac je potešujúce, že sa rozhodli do svojho programu zaradiť Bratislavu ako jedno z mála klubových vystúpení na tomto turné. Dokonca jednou z ich požiadaviek bol luxusný minibus k dispozícii počas celého dňa, pretože by veľmi radi spoznali Bratislavu, a tak sa môže stať, že ich fanúšikovia stretnú na prechádzke v centre mesta.



Hosťom na tomto koncerte bude špička domácej scény - skupina Horkýže Slíže. Chlapci zo skupiny sa s Kanaďanmi už stretli, keď spolu zdieľali pred dvoma rokmi jedno pódium na českom festivale Rock For People. Počas vystúpenia Slížov robili redaktori z t-music.cz rozhovor s basgitaristom Jonathanom Gallantom a bubeníkom Aaronom Solowoniukom, ktorí si show Slížov vyslovene užívali a zložili poklonu aj atmosfére v publiku.



Exkluzivitu tomuto spojeniu dodáva aj fakt, že ide o posledné vystúpenie kapely Horkýže Slíže na Slovensku v tomto roku. Tento výborný tandem v utorok večer doplní mladá nemenej zaujímavá kapela Zoči Voči, ktorých popularita rastie každým dňom.