Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Kultúra

Topfest sa vracia ku koreňom: Zaspieva tam božský Kája

Na snímke je zlatý slávik Karel Gott. Foto: Pavol Karell

Myslíte, že to bude ľudí zaujímať?, reagoval na ponuku vystúpenia na Topfeste svojou typickou pokorou a skromnosťou Karel Gott.

Bratislava 13. januára (TASR) - Topfest, jeden z najväčších slovenských hudobných festivalov ohlásil na štrnáste výročie návrat ku koreňom a bude venovaný len dobrej muzike - bez rozdielu štýlu - čo potvrdzuje aj ďalší ohlásený hosť na piešťanskom letisku na začiatku prázdnin. Určite najprekvapivejším hosťom Topfestu 2017 bude sám maestro Karel Gott!

Organizátori zatiaľ zverejnili prvé dve zahraničné mená - waleských rockerov Skindred a indierockových Bastille. Posledný júnový víkend v piatok 30. júna a sobotu 1. júla však zažije piešťanské letisko aj jedinečný a určite najväčší koncert fenomenálneho Karla Gotta pod holým nebom.

Dušan Drobný, organizátor: „Sľubovali sme hudobný sviatok na začiatku leta, kde si každý nájde svoj štýl, svoju hudbu, svoju zábavu. Tak tu máme jedno z ďalších prekvapení - koncert jednoznačne najväčšej legendy v našich končinách pod holým nebom. Je mi veľkou cťou, že po tom, čím si pán Karel Gott prešiel v uplynulých mesiacoch, bude práve náš festival jeho asi najveľkolepejším koncertným návratom a zážitkom roka.

Karel Gott reagoval na ponuku vystúpenia na Topfeste svojou typickou pokorou a skromnosťou: „Myslíte, že to bude ľudí zaujímať?“

Či áno, alebo nie, to sa hudobná verejnosť dozvie v sobotu 1. júla na piešťanskom letisku. Nový šat festivalu potvrdí 41-násobný držitel Zlatého slávika Karel Gott koncertom plným najväčších hitov a zaujímavých hostí, ktorí zatiaľ ostávajú ďalším prekvapením.

Predpredaj permanentiek prebieha v týchto dňoch za zvýhodnenú cenu v sieťach Ticketportal, Predpredaj.sk a Žijemehudbou.sk. Všetky najaktuálnejšie informácie si fanúšikovia nájdu na facebookovej stránke festivalu facebook.com/topfest.sk.

TASR informoval PR manažér festivalu Ján Kakaščík.