Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Kristína asistovala pri zásnubách na koncertnom pódiu

Kristína Foto: TASR/Martin Baumann

Priamo na jej koncerte v českom Krnove požiadal fanúšik Honza svoju priateľku o ruku.

Bratislava 27. apríla (TASR) - Kristína v posledných dňoch nemá veľa času na oddych, po novom videoklipe Jabĺčko už stihla hosťovanie v súťaži Hlas Československa, splnila želanie v relácii Modré z neba a hlavne koncertuje doma na Slovensku aj v susednej Českej republike.

Speváčka Kristína boduje nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku, kde sa stala doslova miláčikom publika. Romantická kráska dokonca inšpirovala dvoch mladých ľudí k dôležitému kroku. Priamo na jej koncerte v českom Krnove požiadal fanúšik Honza svoju priateľku o ruku.

„Ja som veľká romantička a zásnuby priamo na mojom koncerte mali neskutočne romantickú emóciu. Celé publikum bolo vo vare, keď si mladý muž kľakol a požiadal priateľku o ruku. Všetci sme čakali ako to dopadne a dopadlo to veľmi dobre. Mám z toho super zážitok. Samozrejme som im venovala dva romantické slaďáky, na ktoré si zatancovali svoj prvý zásnubný tanec,“ uvedla pre médiá speváčka.

Kristína má na konte už dva úspešné albumy, v týchto dňoch pripravuje nové hudobné dielo. Z pripravovaného CD už v rádiách znie prvý singel Jabĺčko. Autormi skladby sú textár a básnik Kamil Peteraj a skladateľ a producent Martin Kavulič. Práve novú skladbu Jabĺčko zaspievala Kristína v relácii Modré z neba a splnila tak želanie jedného z divákov. Na pieseň Jabĺčko už stihla nakrútiť aj videoklip.

Režisérskej taktovky sa ujali dvorní Kristínini spolupracovníci Mayo Hurajt a Ondrej Štelbaský. Filmové dielko, v ktorom si zatancovala s tanečným folklórnym súborom SĽUK, predstavila Kristína len pred dvoma týždňami. Za 14 dní si ho na známom internetovom portáli pozrelo už vyše 300 tisíc ľudí. TASR informovala Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House.