Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

Kristína predstavila nový videoklip: Vznikal v historickej Bratislave

Speváčka Kristína vo videoklipe k piesni Mať srdce. Foto: Youtube/Kristína Peláková

Krásne kvety, či folklórne motívy majú podčiarknuť Kristíninu radosť zo života.

Bratislava 22. septembra (TASR) - Speváčka Kristína len nedávno predstavila fanúšikom optimistický singel Mať Srdce a už k nemu stihla nakrútiť aj originálny videoklip. Veselá pieseň nabáda ľudí, aby sa častejšie riadili srdcom, ktoré je úprimnejšie ako rozum. Tejto filozofii zodpovedá aj klip. Vznikal v historickom centre Bratislavy, jeho lajtmotívom je láska a je plný symbolov radosti. Krásne kvety, či folklórne motívy majú podčiarknuť Kristíninu radosť zo života.

„Mám pocit, že v dnešnej dobe sme si všetci zvykli viac používať rozum a srdce sme nechali bokom. Táto skladba je inšpiráciou k tomu, aby sme viac začali počúvať svoje srdce, čo chce, čo cíti, pretože, keď robíme veci od srdca kdekoľvek a pričomkoľvek, je to tá najprirodzenejšia a najúprimnejšia cesta pre nás,“ hovorí Kristína Peláková.

Jeden z hlavných motívov vo videoklipe je tetovanie na ruke a rôzne farebné kvetinové vzory na šatách. Centrom je aj v tomto prípade láska. Klip režíroval Matúš Mišák.

„Námet a scenár klipu od neho ma natoľko zaujal, že som sa rozhodla ísť do toho. S Matúšom som spolupracovala prvýkrát a práca s ním bola veľmi príjemná a na profesionálnej úrovni. V klipe si som mnou zahral sympatický Jakub Klech, dostal postavu vysnívaného chlapca,“ dodáva Kristína.



Speváčka vydala v týchto dňoch aj nový album s rovnomenným názvom Mať srdce. Kristína patrí k našim najpopulárnejším speváčkam. Aj tento rok sa opäť stala Osobnosťou televíznej obrazovky v kategórii speváčka, ktorá je výsledkom hlasovania fanúšikov. Úspechy žne nielen na Slovensku, ale aj v Česku, kde vypredala aj pražskú Lucernu, čo je úspech, ktorý sa podaril len minimu slovenských interpretov. Kristína tiež ukázala, že je nielen mimoriadne talentovanou speváčkou, ale je aj talentovanou herečkou a darí sa jej i ako modelke.

TASR informovala Eva Sládková, PR manažérka agentúry Propaganda House.