Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

Legendárna skupina Dream Theater vystúpi po prvý raz na Slovensku

Dream Theater Foto: Octopus Promotion

Kapela si prinesie vlastné pódium, osvetlenie i ozvučenie pre dokonalý zážitok. Jedinečný a svojím spôsobom historický koncert sa bude konať v prípade priaznivého počasia v hale s otvorenou strechou.

Bratislava 22. apríla (TASR) - Americká legenda Dream Theater prichádza prvýkrát na Slovensko, v piatok 25. júla predstaví v bratislavskej Aegon Aréne NTC mimoriadnu, trojhodinovú šou s názvom An Evening with Dream Theater.

Kapela si prinesie vlastné pódium, osvetlenie i ozvučenie pre dokonalý zážitok. Jedinečný a svojím spôsobom historický koncert sa bude konať v prípade priaznivého počasia v hale s otvorenou strechou, čo ešte viac umocní zážitok každého milovníka kvalitnej rockovej hudby. Pre najväčších fanúšikov pripravila skupina možnosť zakúpiť si špeciálne balíčky Meet & Greet cez oficiálnu webstránku dreamtheater.net. Brány arény sa v deň koncertu otvárajú už o 18.00 a presne o 19.00 h sa začne koncert. Klasické vstupenky na státie aj sedenie predáva od piatka 25. apríla sieť Eventim.sk.



Dream Theater je pojem, ktorý netreba predstavovať. Partia vynikajúcich hudobníkov v zložení John Myung, John Petrucci, James LaBrie, Jordan Rudess a Mike Mangini sa u nás predstaví v rámci turné Along For The Ride Tour 2014. Trojhodinové predstavenie ponúkne to najlepšie z takmer 30-ročnej tvorby superskupiny. Chýbať nebudú ani skladby z ostatného eponymného CD. Pesnička The Looking Glass napríklad zarezonovala aj v niekoľkých slovenských rádiách.

TASR informoval PR manažér koncertu Tomáš Holetz.