Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Na firemnom večierku v Prahe vystúpi pravdepodobne Lenny Kravitz

Americký rockový gitarista a spevák LENNY KRAVITZ. Foto: TASR/AP

Najjagavejšiu hudobnú hviezdu na vianočných firemných večierkoch v Prahe ponúkne v tomto roku opäť zrejme skupina PPF najbohatšieho Čecha Petra Kellnera.

Praha 9. decembra (TASR) - Pravdepodobne najjagavejšiu hudobnú hviezdu na vianočných firemných večierkoch v Prahe ponúkne v tomto roku opäť zrejme skupina PPF najbohatšieho Čecha Petra Kellnera. Tentoraz by návštevníkov na tomto podujatí malo potešiť vystúpenie amerického rockera Lennyho Kravitza, speváka, skladateľa a multiinštrumentalistu v jednej osobe.

Informovali o tom týždenník Euro, ako aj internetové vydanie denníka Blesk.

Na vianočných večierkoch PPF sú pozoruhodní hudobní hostia už takmer tradíciou, pred piatimi rokmi tu vystúpil niekdajší frontman britskej skupiny The Police - Sting, pred štyrmi po prvý raz v kompletnom zložení po takmer ôsmich rokoch česká skupina Lucie.

Lenny Kravitz opakovane koncertoval aj v slovenskom hlavnom meste.

Skupina PPF, ktorá v polovici roka 2016 vlastnila aktíva v hodnote viac ako 24,2 miliardy eur, pôsobí v 16 krajinách troch kontinentov a investuje do radu odvetví, od bankovníctva a finančných služieb cez telekomunikácie, biotechnológie, poisťovníctvo, maloobchodné služby, nehnuteľnosti až po pôdohospodárstvo.