Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

M. Gombitová sa pripravuje na špeciálne koncerty v pražskej O2 Aréne

Marika Gombitová. Foto: TASR – Pavel Neubauer

Producent Tomáš Ságl všetko pripravuje s obrovskou citlivosťou a dôkladnosťou charakteristickou pre Gombitovú.

Bratislava 19. apríla (TASR) - Po mimoriadnom úspechu minuloročného bratislavského koncertu Marika Gombitová prijala ponuku na špeciálny koncertný projekt v legendárnej pražskej O2 Aréne. A nie iba na jeden koncert, ale hneď na dva koncerty, ktoré sa v hlavnom meste našich západných susedov uskutočnia v rozpätí dvoch týždňov, 16. a 30. januára 2024. TASR o tom informoval PR manažér Rado Mešša.

Producent Tomáš Ságl všetko pripravuje s obrovskou citlivosťou a dôkladnosťou charakteristickou pre Gombitovú. Potvrdzuje to napríklad voľba dvoch koncertov nie dva dni po sebe, ale s odstupom dvoch týždňov, aby sa termínovo dostalo na všetkých divákov.

Do Prahy sa Gombitová vráti po rokoch a pre českých a slovenských fanúšikov chystá veľkú výpravnú scénu, hviezdnych hostí, ktorých mená budú zverejňované postupne, a predovšetkým poriadnu dávku legendárnych hitov, ktoré tešili a stále tešia niekoľko generácií.

Študentská láska, Vyznanie, Šaty, Cukráreň na dlani námestia, Ži a nechaj žiť, Územie zázrakov, Správne dievča, Adresa Ja, adresa Ty, Paradiso, Koloseum, Zem menom Láska, to je len malý výpočet skladieb, ktoré Gombitová so skupinou a s hosťami pripravuje na exkluzívne koncerty. Je úžasné, že tieto a ďalšie skladby koncertne opäť zaznejú, tentoraz v pražskej O2 Aréne. Okrem toho so svojím tímom plánuje na tento rok aj ďalšie prekvapenia, ktoré všetkých fanúšikov určite potešia.