Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

VIDEO: Popová kráľovná Madonna je späť s novým albumom Rebel Heart

Na archívnej snímke Madonna počas vystúpenia na 57. udeľovaní hudobných cien Grammy v americkom Los Angeles 8. februára 2015. Foto: TASR/AP

Základná verzia jej 13. štúdiového albumu bude obsahovať celkom 14 piesní.

Bratislava 5. marca (TASR) - Americká kráľovná popu Madonna je konečne naspäť. Jedna z najúspešnejších speváčok posledných troch dekád, autorka desiatok obrovských hitov a majiteľka ôsmich prestížnych cien Grammy vydáva svoj dlhoočakávaný štúdiový album. Dostal názov Rebel Heart a vychádza 6. marca.

Koniec minulého roka nemala Madonna práve najšťastnejší. Na verejnosť unikli nedokončené verzie niekoľkých songov z jej nového albumu, na čo speváčka na Štedrý deň zareagovala tak, že všetkým, ktorí si jej nový album digitálne predobjednali, venovala k okamžitému stiahnutiu šesť svojich nových piesní. To je však len malá časť z toho, čo jej nový album Rebel Heart ponúka.



Základná verzia jej 13. štúdiového albumu bude obsahovať celkom 14 piesní. Milovníci deluxe edícií si tiež prídu na svoje, nakoľko v nej dostanú päť bonusových skladieb navyše. V superdeluxe edícii bude dokonca ešte ďalších šesť songov, z nich štyri sú doposiaľ nevydané, dva sú remixy. Madonna na novom albume spolupracovala s ostrieľaným tímom, a tak medzi producentmi nájdeme napríklad Dipla, Kanye Westa, Aviciiho, DJ Dahiho, Ryana Teddera z OneRepublic či Tobyho Gada.

„Rebel Heart preskúmava dve dosť odlišné stránky mojej osobnosti - rebelujúceho odpadlíka a romantickú stránku môjho ja,“ uviedla nedávno Madonna pre Billboard a dodala, že svoj nový album nahrávala striedavo v Londýne, New Yorku a Los Angeles. Zaujímavý je v tejto súvislosti aj počet hostí, ktorých na novom albume budeme môcť tiež počuť. Okrem Kanye Westa a Nicki Minaj, ktorých účasť bola potvrdená už dávnejšie, sú to napríklad aj raperi Nas a Chance The Rapper či legendárny boxer Mike Tyson.



Aktuálne svoj nový album, ktorý je nepochybne jedným z najočakávanejších titulov tohto roka, Madonna Louise Ciccone propaguje výborným tanečným singlom Living For Love, ktorý tiež nedávno naživo predstavila na slávnostnom udeľovaní cien Grammy a Brit Awards.

Predstavenie piesne Living For Love na Brit Awards 2015



Spomínaná pieseň má už aj veľmi vydarené video, v ktorom sa speváčka predstavuje ako toreadorka. Prvé reakcie na túto i ďalšie už zverejnené skladby sú nadmieru pozitívne, takže fanúšikovia sa naozaj majú na čo tešiť.

Oficiálny videoklip k piesni Living For Love



TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Universal Music Dominika Dirgasová.