Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Michal David má koncert na letisku v Holíči, priletí helikoptérou

Na archívnej snímke český spevák Michal David. /span> Foto: TASR/Oliver Ondráš

Český spevák a skladateľ Michal David vystúpi v sobotu 25. júna na letisku v Holíči na svojom najväčšom open air koncerte na Slovensku.

Bratislava 24. júna (TASR) - Už len doslova hodiny odpočítava celé Záhorie do začiatku jednej z najväčších hudobných udalostí roka v tomto regióne. Český spevák a skladateľ Michal David vystúpi v sobotu 25. júna na letisku v Holíči na svojom najväčšom open air koncerte na Slovensku. Letisko je už pravidelným miestom najväčších hudobných akcií leta v pohraničnom pásme medzi Českou a Slovenskou republikou. Pred pár dňami si bol hitmaker a autor nestarnúcich hitov „miesto činu“ pozrieť osobne.

Michal David sa na koncert chystá priletieť helikoptérou. „Po mnohých rokoch organizácie hudobných podujatí na tomto mieste sme pripravení opäť pripraviť čo najlepší hudobný zážitok všetkým návštevníkom a zároveň aj samotnému Michalovi Davidovi. Je to veľký profesionál, a preto sa prišiel osobne pozrieť už s týždňovým predstihom na miesto koncertu,“ prezradil organizátor koncertu Vladimír Chrenka.

Práve počas návštevy autora hitov ako Discopříběh, Decibely lásky, Každý mi tě lásko závidí či Non Stop, ktoré odznejú aj počas jeho megakoncertu v Holíči, organizátori upravovali prístupovú cestu do areálu letiska, aby bol zabezpečený čo najlepší priechod. Napriek tomu upozorňujú návštevníkov na možné čakanie pri vjazde do areálu. „Parkovisko a stánky s občerstvením budú otvorené už od 16.tej hodiny, preto by sme radi požiadali návštevníkov koncertu, aby svoj príchod nenechávali na poslednú chvíľu. Prístupovú cestu sme rozšírili, no včasným príchodom si zabezpečia pohodlné parkovanie a istotu, že im nič neujde,“ dodal Chrenka.

Vstupenky na koncert Michala Davida v Holíči sú v predaji v sieti Eventim. TASR informovala PR manažérka agentúry Access Production Danka Šoporová.