Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Kultúra

Mireille Mathieu v Bratislave: búrlivé ovácie, ale aj slzy dojatia

Mireille Mathieu v Bratislave: búrlivé ovácie, ale aj slzy dojatia Foto: JVS Group

Koncert svetoznámej francúzskej šansoniérky Mireille Mathieu, ktorý sa konal v piatok, 14. októbra pred úplne vypredanou Incheba Expo Arénou bol plný nádherných piesní i emócií.

Bratislava 15. októbra (OTS) - Diváci vítali svoju hviezdu dlhým potleskom. Už od prvých pesničiek sa na pódium znášali stovky kvetín. Slováci ukázali, že poznajú takmer každé slovo jej piesní a od polovice koncertu spievali postojačky spoločne s drobnou šarmantnou francúzskou. Tá so svojou sprievodnou kapelou nadšenému publiku zaspievala prierez toho najlepšieho z jej tvorby. Nezostalo len pri krásnom hlase a nekonečných potleskoch. Pani Mireille počas piesní, v ktorých spievala o svojej rodine neskrývala slzy dojatia. Nie je to tak dávno, čo sa navždy rozlúčila so svojou mamičkou, ktorá ju doteraz verne sprevádzala na všetkých koncertných turné. Publikum jej odzbrojujúcu úprimnosť ocenilo. Standing ovation na konci koncertu nemal konca.

Mireille Mathieu dala v Bratislave divákom nielen krásny hlas, ale taktiež aj kus svojej duše. Vďaka tomu jej predstavenie malo okrem známych melódií, profesionálneho zvuku, kapely aj niečo naviac - hĺbku, ktorá k šansónu neodmysliteľne patrí. A za to jej patrí veľká vďaka a želanie všetkých fanúšikov:
"Mireille, príď o rok zas!"