Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

NA DVD filmu Čiara sa objavia aj neodvysielané zábery

Na snímke herec Tomáš Maštalír. Foto: TASR - Pavol Zachar

Fanúšikovia tu nájdu napríklad vylomeniny detského gangu, alebo romantickú scénu Tomáša Maštalíra a Zuzany Fialovej v jazierku.

Bratislava 28. novembra (TASR) - Film Čiara z dielne producentky Wandy Adamík Hrycovej, ktorý so svojou takmer 330.000 návštevnosťou patrí medzi najnavštevovanejšie tituly v histórii slovenskej kinematografie, vychádza na DVD. "Okrem úspešného filmu sa môžu diváci tešiť na špeciálne bonusy ako vystrihnuté scény či komentár režiséra Petra Bebjaka," TASR informovala za tvorcov snímky Monika Želasková.

Okrem hereckých výkonov v podaní Tomáša Maštalíra, Emílie Vášáryovej, Zuzany Fialovej, Andyho Hryca a ďalších, filmu dominuje i kvalitná hudba. Aj DVD obsahuje titulnú pieseň Hej, Sokoly od IMT Smile a Ondreja Kandráča, ktorá sa stala letným hitom, či pieseň Oyfn Pripetchik, ktorú naspievala Anka Repková a hudobný aranžmán k nej pripravil Slavo Solovic.

Fanúšikovia Čiary nájdu v bonusovej časti DVD vystrihnuté scény filmu, kde budú môcť vidieť vylomeniny detského gangu, romantickú scénu Tomáša Maštalíra a Zuzany Fialovej v jazierku, ale aj postavy Vice Kerekes a Milana Ondríka, ktoré sa v konečnej verzii snímky vôbec neobjavili.

Film Čiara na DVD sa v predaji objaví 4. decembra aj s českými a anglickými titulkami.