Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

VIDEO: Pozrite si klip k novej pesničke Mariky Gombitovej

V roku 1956 sa narodila MARIKA GOMBITOVÁ, speváčka a skladateľka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Film aj pieseň sú o viere v lásku, o vytrvalosti a sile slova a o tom, že netreba prestať snívať a veriť, že sny sa stanú skutočnosťou.

Bratislava 12. mája (TASR) - Nová pieseň Mariky Gombitovej Ten príbeh za náš sen stál má oficiálny klip. Po pondelkovej premiére (11. 5.) pesničky v Rádiu Slovensko, je klip zostrihaný z filmových záberov rozprávky Sedem zhavranelých bratov prístupný v známej internetovej databáze filmov a krátkych videí.

Film aj pieseň sú o viere v lásku, o vytrvalosti a sile slova a o tom, že netreba prestať snívať a veriť, že sny sa stanú skutočnosťou. Text piesne napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl.



Nová slovensko-česká rozprávka v réžii Alice Nellis Sedem zhavranelých bratov príde do kín 28. mája. Prináša príbeh o tom, ako vyrieknuté zlé slovo zaklialo sedem krásnych bratov na havranov. Ich sestra Bohdanka sa rozhodne, že kliatbu zlomí. Môže to urobiť len ona sama a musí počas plnenia úlohy stále mlčať. Kým však kliatbu zruší, nájde svoju lásku, no musí pritom čeliť aj nástrahám zlej kráľovnej, ktorá stále spriada zlé plány.



Či sa Bohdanke napokon podarí vyslobodiť bratov z prekliatia a zachrániť svoje šťastie, uvidia diváci čoskoro v kinách. Filmový klip k titulnej piesni, ktorá rozprávku sprevádza, si môžu pozrieť na https://www.youtube.com/watch?v=E11R59K2zUU&feature=youtu.be.

TASR informovala za filmových tvorcov Eva Gažová.

Zdroj: Youtube.com