Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

V dome speváčky Olivie Newton-John našli mŕtveho podnikateľa

Britská speváčka a herečka sa narodila v roku 1948. Najväčšiu slávu získala vďaka úlohe vo filme Pomáda z roku 1978, kde hrala spolu s Johnom Travoltom. Foto: TASR/AP Photo

Olivie Newton-John, pochádzajúca z anglického Cambridgea, ktorej úspešná kariéra sa však rozbehla v Austrálii, patrila k veľkým hviezdam hudobnej scény 70. a prvej polovice 80. rokov.

Miami 20. augusta (TASR) - V neprítomnosti speváčky britsko-austrálskeho pôvodu Olivie Newton-John (64) a jej manžela Johna Easterlinga sa v ich dome v Jupiter Inlet Colony v americkom štáte Florida našlo mŕtve telo 42-ročného podnikateľa, ktorý pracoval na ich pozemku.

Informovala o tom televízna spoločnosť ABC s odvolaním sa na policajné zdroje.

Aj keď je podľa informácií novín Palm Beach Post veľmi pravdepodobné, že podnikateľ spáchal samovraždu, kriminalisti preverujú i ďalšie možné verzie.

Olivie Newton-John, pochádzajúca z anglického Cambridgea, ktorej úspešná kariéra sa však rozbehla v Austrálii, patrila k veľkým hviezdam hudobnej scény 70. a prvej polovice 80. rokov. K jej popularite značnou mierou prispel film Pomáda a množstvo vtedajších hitov. Laureátka Radu Britského impéria má doma desiatky ocenení, vrátane štyroch Grammy a takmer desať Amerických hudobných cien.