Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Pavol Habera a Team pridávajú ďalší koncert v Bratislave

Spevák skupiny Team Pavol Habera Foto: TASR/Branislav Račko

Koncertná šnúra Haberu a jeho kapely prichádza po štyroch rokoch, vtedy ich koncerty videlo viac ako stotisíc ľudí.

Bratislava 16. marca (TASR) – Skupina Team je na hudobnej scéne už 33 rokov. Napriek tomu, že líder Pavol Habera prišiel do skupiny až neskôr, stal sa z neho jej symbol a neodmysliteľná súčasť. Pri príležitosti „Kristových rokov“ Teamu už čoskoro spolu vyrazia na veľkolepé turné s názvom Habera & Team 33 Tour 2016.

Z pôvodne plánovaných piatich koncertov v piatich slovenských mestách ich však bude nakoniec až šesť. Dôvod je jednoduchý, pre veľký záujem pridali druhý koncert v Bratislave. Termínovník slovenských koncertov je nasledovný: 1. 5. Prievidza, 4. 5. Košice, 6. 5. Poprad, 11. 5. a 12. 5. Bratislava, 16. 5. Martin. Po ukončení slovenskej časti sa Team presunie do Česka, kde odohrá ďalšie koncerty.

„Teší nás veľký záujem fanúšikov Pavla Haberu a Teamu. Pre veľký záujem o vstupenky, najmä v Bratislave, sme sa rozhodli pridať ešte jedno vystúpenie v hlavnom meste. Podobná situácia je aj v Česku, kde pribudol ďalší koncert a rovnako dva koncerty odohrá v Brne,“ povedal pre médiá za organizátora turné Branislav Holička z agentúry Trio Production.

Koncertná šnúra Haberu a jeho kapely prichádza po štyroch rokoch, vtedy ich koncerty videlo viac ako stotisíc ľudí. Napriek tomu, že už vtedy sa hovorilo o ich poslednej koncertnej šnúre, fanúšikovia si ich vypýtali naspäť. Na štyroch zimných štadiónoch a v bratislavskom Národnom tenisovom centre tak odznejú hity, ktoré budú mapovať prierez tvorby kapely, nebudú chýbať songy ako Reklama na ticho, Držím ti miesto, Severanka a množstvo ďalších známych pesničiek.