Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

VIDEO: Selena Gomez predstavuje klip k novému singlu Fetish

Speváčka Selena Gomezová, archívne foto. Foto: TASR/AP

Experimentálne a jemne psychedelické video režírovala Petra Collins a speváčka sa v ňom predstavuje v úlohe, v akej sme ju doteraz nikdy nevideli.

Bratislava 28. júla (TASR/TERAZ.sk) - Americká speváčka Selena Gomez je v posledných mesiacoch hudobne opäť veľmi aktívna. Okrem úspešného songu It Ain't Me, ktorý s ňou nahral nórsky DJ a producent Kygo, stihla fanúšikom predstaviť aj singel Bad Liar, s ktorým zabodovala doma v Amerike aj v Európe. Pieseň bola ochutnávkou z pripravovaného albumu, na ktorom Selena momentálne pracuje.

Najnovší singel Fetish Seleny Gomez prepája svet R&B a elektronickej hudby. Pomalý song, v ktorom Selene sekunduje americký hip-hopový umelec Gucci Mane, produkčne zastrešili The Futuristics, ktorí v minulosti pracovali na hitoch pre Chrisa Browna, Pitbulla, Bruna Marsa či Halsey. Veľký podiel na celkovom zvuku má aj Jonas Jeberg, ktorý spolupracoval tiež s Demi Lovato, The Pussycat Dolls či Nicki Minaj.



Oficiálny videoklip k singlu Fetish bol zverejnený v stredu (26.7.), pričom dnes už má na YouTube takmer deväť miliónov zhliadnutí. Experimentálne a jemne psychedelické video režírovala Petra Collins a speváčka sa v ňom predstavuje v úlohe, v akej sme ju doteraz nikdy nevideli. Hoci sa dej odohráva na typickom americkom predmestí, za zatvorenými dverami žiadnu domácu paničku nečakajte. Ako samotný názov singla napovedá, Selena sa v ňom poriadne odviaže.

TASR informovala Dominika Dirgasová, PR manažérka vydavateľstva Universal Music.