Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

Skupina Markíza spustí novú televíznu stanicu Markíza Krimi

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Tomáš Halász

Markíza Krimi nám pomôže docieliť širšiu tematickú pestrosť a presnejšiu profiláciu našich staníc, vysvetlil generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Bratislava 23. marca (TASR) - Skupina Markíza spustí v júni novú televíznu stanicu Markíza Krimi. Zameriavať sa bude na detektívnu a kriminálnu tematiku, najmä prostredníctvom zahraničných seriálov. TASR o tom informovalo PR oddelenie skupiny.

Nová televízna stanica bude vysielať 24 hodín denne na území Slovenska prostredníctvom operátorov všetkých foriem platených televíznych služieb. "Slovenskí diváci mali vždy radi detektívne a kriminálne príbehy zo zahraničia, preto sme sa rozhodli jednu našu televíziu venovať práve tomuto žánru. Markíza Krimi nám pomôže docieliť širšiu tematickú pestrosť a presnejšiu profiláciu našich staníc," vysvetlil generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Skupina v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje televízie Markíza, Markíza +1, Doma a Dajto, špeciálne pre český trh je určená stanica Markíza International.