Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Speváčka LP vystúpi v júni prvýkrát v Bratislave

Speváčka LP vystúpi v júni prvýkrát v Bratislave Foto: Amadeus/LP

Charizmatická americká spevačka LP vystúpi 27. júna prvýkrát v Bratislave. V AXA aréne NTC predstaví naživo svoj nový album Heart To Mouth, ktorý vyšiel minulý rok v decembri.

Bratislava 29. marca (OTS) - LP si získala fanúšikov po celom svete nielen svojim výrazným a nezameniteľným hlasom a hitom Lost On You, ale tiež strhujúcimi koncertami, vrelosťou a otvorenosťou s ktorou komunikuje s divákmi. Predpredaj vstupeniek v cenách 39 - 69 EUR začne 1. apríla v 10.00 hod. v sieti Ticketportal.

V poradí piaty štúdiový album Heart to Mouth sa vyznačuje prítomnosťou výpovedí - bez cenzury, bez zbytočných slov. “Keď pristúpim k mikrofónu a začnem spievať, cítim priame spojenie mezi srdcom a ústami,” vraví LP. Prvý nápad na novú platňu začala speváčka zbierať už v roku 2017 a opäť spolupracovala s producentom Mikem Del Riom (Eminem, X Ambassadors, Skylar Grey) a skladateľom Nathanielom Campanym. “Za tie roky som zistila, čo chcem pre seba, čo chcem povedať, čo chcem ľuďom odkázať, čo chcem hať,” pokračuje LP. “Nemusím nič predstierať, môžem sa prejaviť naplno, pretože to pramení z tvorčej slobody. Nemusím nikoho žiadať o povolenie, môžem byť tou, ktorou chcem byť. A písať o tom.” Na albume Heart To Mouth tak LP hovorí o láske, túžbe, strachu, neistote, nevere, ľutosti a vykúpení. “Mám šťastie, že moji fanúšikovia tomu rozumejú. Vidia a počujú, že som si prešla nepríjemnými momentami, aby som sa dostala až sem. A oceňujú to, pretože všetci tým prechádzame - od kolísky až po hrob. A o tom ja spievam. Pokiaľ sa vám to páči, je to skvelé. Keď nie, je to jedno,” uzatvára LP.

LP sa najviac presadila nahrávkou Lost On You v roku 2017, keď rovnakým hitom prekonal 500 miliónov prehratí a dosiahla na platinové ocenenie v Rusku, Poľsku, Grécku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzku a v ďaľších krajinách. Viac ako 280 miliónov zhliadnutí dosiahol videoklipy Lost On You, Muddy Waters a When We’re High, zatiaľ čo média ako: Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue a dalšie písali na jej nahrávku samé chvály. Vystúpila na mnohých festivaloch i v nejsledovanejších televíznych programoch ako The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Late Late Show with James Corden, alebo: Later... with Jools Holland.

Koncert LP do Bratislavy prináša Agentúra AMADEUS v spolupráci s Colours Selection.
Viac informácií na www.colours.cz alebo www.amadeus.sk