Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Svetoznáma kapela Morcheeba zavíta do Tatier

V decembri tohto roka zavíta do Tatier svetoznáma kapela Morcheeba Foto: Best Hotel Properties a.s.

Radi by sme vás informovali, že v decembri tohto roka zavíta do Tatier svetoznáma kapela Morcheeba.

Bratislava 30. októbra (OTS) - Charizmatická speváčka Skye Edwards s hudobníkom Rossom Godfrey a kapelou odohrajú svoj koncert v najluxusnejšom hoteli v našich veľhorách, v Grand Hoteli Kempinski High Tatras.

Teší nás, že niekoľkoročná tradícia koncertov v našom hoteli bude mať na záver tohto roka naozaj exkluzívnu čerešničku na torte. Sme veľmi hrdí na to, že po úspešných slovenských a českých interpretoch zavíta do nášho hotela aj prvý medzinárodný interpret,“ povedala generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras Kathrin Noll v súvislosti s jediným vystúpením kapely Morcheeba v tomto roku na Slovensku.

Britská skupina zameraná na hudobné štýly trip hop, alternatívny rock, R&B a elektronickú hudbu, funguje od roku 1995. Vydala celkom osem štúdiových albumov. Po tom, čo speváčka Skye v roku 2003 opustila skupinu, bratia Godfreyovci vystriedali niekoľko speváčok. V roku 2007 začali znovu fungovať ako trio spolu so Skye Edwards. Medzi ich najznámejšie hity patria Rome wasn't built in a day, Otherwise, Undress me now a tiež Over and Over.

Hotel s jedinečným výhľadom na Vysoké Tatry a Štrbské pleso navštívi kapela v sobotu 13. decembra 2014 a svoj koncert odohrá o 20.00.

Svoje koncerty už v komornej atmosfére hotelovej Grand Restaurant odohrali slovenské a české hudobné stálice ako Lucie Bílá, Karel Gott, Michal David, Elán, Jana Kirschner a tiež Pavol Hammel. Do konca tohto roka je naplánovaný ešte hudobný víkend s Richardom Müllerom a kapelou Fragile, ktorí vystúpia v sobotu 15. novembra.