Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Swing Society Orchestra pripravil narodeninovú párty

Na snímke interiér Národného osvetového centra, kde sídli legendárny V-klub. Foto: TASR - Michal Svítok

Jedinečný koncert sa uskutoční vo štvrtok, 7. mája v známom bratislavskom Véčku na Námestí SNP.

Bratislava 28. apríla (TASR) - Swing Society Orchestra oslavuje v tomto roku už ôsme narodeniny. Oslávi ich na narodeninovej párty. Jedinečný koncert sa uskutoční vo štvrtok, 7. mája v známom bratislavskom Véčku na Námestí SNP.

Na narodeninovom koncerte Swing Society Orchestra vystúpia tradiční vzácni hostia ako Katarína Micháliková, Katka Korček, Samuel Hošek, Tomáš Vravník, Tomáš Palonder a čo je najdôležitejšie, po dlhom čase môžu opäť privítať aj dlhoročného priateľa, hudobného skladateľa, aranžéra a klavírneho virtuóza Vladislava Šarišského, v hudobných kruhoch známeho pod prezývkou Slnko.

Program pri tejto príležitosti takto obohatia vystúpenia špeciálnych hostí a prvýkrát aj s predkapelou Jerguš Oravec Trio. Mladé a ambiciózne zoskupenie okolo speváka, skladateľa a gitaristu Jerguša Oravca so širokou fanúšikovskou základňou, odprezentuje svoju vlastnú, pôvodnú tvorbu inšpirovanú predovšetkým blues.

Po koncerte návštevníkov čaká príjemné posedenie, ktoré bude ladené vo swingovom štýle, ktoré len umocní prežiť príjemný večer plný nezabudnuteľnej atmosféry. Organizátori pripravili špeciálne narodeninové menu, návštevníci sa budú môcť vyfotografovať v kulisách z 30. až 50. rokov v tematickom swingovom fotokútiku.

TASR informoval PR manažér Matej Papán.