Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Kultúra

Speváčka Timea predstavila klip k piesni Two blocks away

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Two blocks away bola pre speváčku vizuálna pesnička už pri jej písaní. Vedela si predstaviť jej miesta a emócie.

Bratislava 25. septembra (TASR) - Speváčka a skladateľka Timea predstavila videoklip k skladbe Two blocks away. Je nostalgickým obzeraním sa za ukončeným vzťahom, dialógu nevypovedaných viet medzi dvoma ľuďmi. TASR o tom informovala PR manažérka Kristína Polerecká.

Two blocks away bola pre speváčku vizuálna pesnička už pri jej písaní. Vedela si predstaviť jej miesta a emócie. Hlavná postava, ktorú si speváčka zahrala hneď v niekoľkých podobách, si vo videoklipe prechádza celým spektrom emócii.

"Je veľmi ťažké vyrovnať sa s tým, že ste boli stredobodom niekoho vesmíru a zrazu doň nepatríte. Tento track je o pozeraní sa naspäť a spomínaní na vzťah, ktorý už je za vami. Vtedy sa človek sám seba pýta, či si to pamätá aj tá druhá osoba. Pritom by možno stačilo len pár slov, že to, čo ste spolu zažili, bolo reálne," hovorí Timea.

Natáčanie a koncept vznikli veľmi organicky a všetko akosi samo do seba zapadlo. "Spolupráce a spojenia vznikli náhodnými stretnutiami, ktoré ja však za náhodné nepovažujem. Kristínu Polereckú, ktorá je aktuálne mojou manažérkou, som spoznala doslova v správny čas nás na festivale, Klaudiu Poloncovú a jej prácu som už dlho sledovala na sociálnych sieťach. Ondra Silný bol veľkou posilou tímu a pripojil sa k nám na poslednú chvíľu, súčasťou tímu boli aj priatelia Samuel Skyva a Sára Fickerová," dodala speváčka.

Pesnička Two blocks away vznikla pod záštitou Jakuba Hríbika, ktorý sa postaral o produkciu a mix. Speváčka spolupracovala na nej s päticou hudobníkov Mattiom Müllerom (bicie), Lukášom Hlaváčom (gitara), Michalom Šelepom (basa a co-produkcia), Petrom Kunzom (klávesy) a trubkárom z Bostonu Joeym Du Boisom.