Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

V bratislavskom Novom Meste bude prvý reprezentačný čokoládový ples

Ilustračné foto Foto: TASR

Netradičná zábava sa uskutoční v sobotu 11. februára s pestrým programom.

Bratislava 9. februára (TASR) – Novinku v podobe prvého reprezentačného čokoládového plesu pripravuje Stredisko kultúry (SK) na Vajnorskej ulici v Bratislave. Netradičná zábava sa uskutoční v sobotu 11. februára s pestrým programom. Bude to aj na počesť 60. výročia vzniku uvedeného strediska.

"Táto téma nás oslovila, lebo predstava čokolády evokuje príjemnú chuť, pocity, potlačenie stresu a vyvoláva dobrú náladu. Toto všetko sú atribúty, ktoré chceme ponúknuť návštevníkom plesu," zdôvodnila pre TASR riaditeľka SK v bratislavskom Novom Meste Mária Priečinská.

Vraj čokoládová bude výzdoba sály. Táto sladkosť v rôznych variáciách nebude chýbať v podávanom menu vrátane čokoládovej fontány a každý hosť dostane darček v podobe čokolády so svojou vlastnou fotografiou.

"Čokoládovo sladký je aj vynikajúci spevák Lazaro z Kuby, ktorý svojím vystúpením rozprúdi krv všetkým v sále. Predstaví sa Jamadan, africká bubnová show. Tiež jedna z najúspešnejších tanečných skupín, ktorá je známa aj v zahraničí - Mirror Family. Predtancovanie zabezpečí tanečná škola Gala," dodala Priečinská, ktorá sa dávno zaoberala myšlienkou urobiť sladký ples.