Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Trnavskú CITY ARENA čaká fantastická atmosféra

Trnavskú CITY ARENA čaká fantastická atmosféra, na Lucie sa predalo už 12 tisíc lístkov Foto: CITY ARENA
CITY ARENA – Štadión Antona Malatinského: mapa s parkoviskami Foto: CITY ARENA

Na Lucie sa predalo už 12 tisíc lístkov. Organizátor prosí návštevníkov o rozumný prístup počas príchodu a odchodu do Trnavy a obyvateľov mesta o pochopenie.

Trnava 26. mája (OTS) - Trnavská CITY ARENA v sobotu 3. júna privíta viac ako dvanásťtisíc fanúšikov českej rockovej skupiny LUCIE. Bude to jediný koncert tohtoročný koncert kapely na Slovensku. Historické koncertné prvenstvo na Štadióne Antona Malatinského si zapísala, tiež česká, skupina Olympic v auguste minulého roka.



Tým, že pre koncert sprístupňujeme aj trávnik, ktorý bol doteraz pre fanúšikov tabu, počet 15 tisíc ľudí na štadióne nás a naše zázemie určite nezaskočí. Naopak, čím viac bude fanúšikov, tým bude lepšia atmosféra,“ hovorí Pavol Adamec, predseda predstavenstva CITY ARENA. „Prosím však, aby všetci podľa možnosti využívali verejnú dopravu, a ak prichádzajú do Trnavy autom, aby sa dopredu oboznámili s parkoviskami v okolí štadióna. Rovnako verím, že Trnavčania pochopia, že takýmito akciami spolubudujeme kultúrny život mesta a budú mať trpezlivosť s prípadnými obmedzeniami.“

Organizátori pre mimotrnavských návštevníkov CITY ARENA – Štadión Antona Malatinského zverejnili mapu s parkoviskami, ktoré budú v sobotu prístupné. V prípade, že sa rozhodnú využiť podzemné parkovisko nákupného centra CITY ARENA, je nevyhnutné počítať s predĺženou dobou parkovania pri príchode i odchode.
Brány štadióna sa podľa jednotlivých sektorov otvoria o 18:30 (VIP státie), resp. o 19:00 (ostatné sektory).
Ideálnym spôsobom dopravy do Trnavy je mimoriadny vlak, ktorý bude vypravený z bratislavskej Hlavnej železničnej stanice v sobotu 3.6. o 18:55 h. Zakúpený cestovný lístok k platnej vstupenke na koncert v symbolickej cene 2 € bude platiť aj na spiatočnú cestu s odchodom o polnoci z trnavskej vlakovej stanice. Na koncert sa dajú kúpiť aj špeciálne autobusové lístky.

Trnavskú CITY ARENA čaká fantastická atmosféra, na Lucie sa predalo už 12 tisíc lístkov
Foto: Lucie
Tešíme sa na fantastickú hudobnú šou. Veríme, že tento koncert poteší fanúšikov Lucie z celého Slovenska,“ povedal pri nedávnej návšteve Slovenska spevák skupiny David Koller.
Do Trnavy prichádzame s plnou výbavou, nejdeme na žiaden okresný prebor. Zavŕšime tu naše oslavy tridsiatich narodenín,“ dodal klávesista Michal Dvořák.
Vstupenky na koncert, ako aj lístok na mimoriadny vlak sú v predaji k dispozícii v sieti MaxiTicket, Ticketportal a Predpredaj.sk.