Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Vyhlásenie Eliminácií 2016 Praha festivalu Przystanek Woodstock

Foto: Przystanek Woodstock

Poľský Open Air festival Przystanek Woodstock, ktorý je všeobecne považovaný za jeden z najväčších na svete prekročil hranice Poľska.

Bratislava 10.februára (OTS) - Konkrétne si Woodstock príde do Česka vybrať spomedzi ôsmych kapiel jednu, ktorá si zahrá na tohtoročnom Pryzstanku Woodstock 2016. Vyberá sa z troch krajín – Českej Republiky, Slovenska a Maďarska a celý tento výberový proces sa nazýva Eliminácia.

V čase od 1.2.2016 do 15.3.2016 majú všetky kapely z tohto regiónu, ktoré by si radi zahrali na Przystanku Woodstock možnosť sa do tohto výberu ( eliminácii ) zapojiť. Jednoducho stačí poslať CD s vlastnou tvorbou na pražskú adresu agentúry MusicMap. Treba mať pripravený aj ucelený program v dĺžke minimálne 40 minút. Podmienky prihlásenia sa kapiel sú podrobne uvedené na oficiálnych stránkach festivalu Przystanek Woodstock ako aj na hudobnom serveri MUSICMAP.TV

Do teraz sa kapely vedeli dostať na festival iba formou poľských eliminácií. Do tých sa však ročne nahlásia tisíce kapiel z celého sveta. Prebiehajú vo viacerých poľských mestách a viacerých kolách. Teraz sa kapely z celého regiónu dostanú k informáciám vo svojom jazyku, prihlásiť sa na eliminácie je teda jednoduchšie, jazyková bariéra odpadla a šanca dostať sa Prystanek Woodstock je pre naše kapely väčšia ako cez poľské eliminácie.

Eliminácie končia programom, hraním vybraných kapiel “Na Živo” v pražskom klube Futurum 09.04.2016. Všetky informácie o line upe eliminácií a zložení poroty Eliminácií Przystanku Woodstock 2016 Prague budú zverejnené na oficiálnych stránkach festivalu Przystanek Woodstock a na stránkach MusicMap.TV začiatkom apríla 2016.

Informácie k Elimináciám Przystanku Woodstock 2016 Prague :
http://woodstockfestival.pl/pl//przystanek_woodstock/aktualnosci/eliminacje_odbeda_sie_takze_w_pradze/
http://www.musicmap.tv/woodstock