Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

30 tipov na trendové vianočné darčeky pre celú rodinu

30 tipov na trendové vianočné darčeky pre celú rodinu Foto: Cashback World

Malé deti píšu list Ježiškovi, tie staršie už len ležérne oznámia rodičom, čo si želajú pod stromček. A dospelí?

Bratislava 6. decembra (OTS) - Všetko, po čom túžia, si môžu kúpiť sami. Ak však chcete svojich blízkych na sviatky prekvapiť a zároveň potešiť, no stále bezradne uvažujete o vianočných darčekoch, máme pre vás 30 overených a inovatívnych tipov na dary pre celú rodinu.

Radosť z darovania
Kúzlo darčekov je v rozbaľovaní, nie v ich cene. To, čo robí darček darčekom, je očakávanie, túžba, napätie,“ vysvetľuje Svetlana La Garde, psychologička z Bratislavy. „Vianočný darček je poslom neuveriteľnej správy: si natoľko dôležitý, že si ťa všímam, myslím na teba po celý rok a viem, čo ťa poteší,“ dodáva La Garde.

Stavte na zážitky a relax
Víkendový wellness pobyt určite poteší vašu partnerku alebo mamu, či už pôjdete spolu ako celá rodina alebo nájdete niekoho na stráženie detí. Darčekové pobyty kúpite na zľavových portáloch, za výhodnú cenu si rezervujete ubytovanie aj cez online ubytovacie služby.

Oddychový, no zároveň zážitkový môže byť dar v podobe tanečného alebo jazykového kurzu. Dámy môže prekvapiť kurz jógy alebo hodiny kreatívnej tvorby, pánov napríklad kurz lezenia. Pred kúpou takéhoto daru sa však vždy radšej nenápadne uistite, či by dotyčného konkrétna aktivita bavila.

Pohyb pre každého
Športovým darčekom môžete nielen prekvapiť, ale aj podnietiť k zdravému a aktívnemu životnému štýlu. Najmenších poteší kolobežka, tínedžerov kvalitná futbalová alebo volejbalová lopta. Starým rodičom dobre poslúžia turistické paličky, s ktorými hravo zvládnu spoločné prechádzky, prípadne nástroje, ktoré im vylepšia obľúbenú aktivitu – napríklad udica pre dedka, či záhradné náradie pre babku.
30 tipov na trendové vianočné darčeky pre celú rodinu
Foto: Cashback World

Hračky a hry
A aké hračky podarovať deťom? Také, ktoré podporujú fantáziu. Kreatívnym setom plným farieb alebo stavebnicou nič nepokazíte.

Hry sú však skvelou voľbou darčeka pre celú rodinu bez ohľadu na jej vekové zloženie. Či už preferujete slovné hry, hry zamerané na rôzne pohybové aktivity, ale aj hry vedomostné, môžete sa týmto spôsobom počas dlhých zimných večerov spoločne perfektne zabaviť. S výberom správnej hry pomôžu aj recenzie na internete, cenovo sa takýmto darom pre celú rodinu zmestíte do 30 eur.

Elektronika pre každého
Na technické vychytávky si potrpia najmä tínedžeri. Smartfón je pre nich v dnešnej dobe nevyhnutnou súčasťou každodenného života. Preto ich svet môžete vylepšiť kvalitným doplnkovým vybavením, akými sú slúchadlá alebo vonkajšie kryty, prípadne praktickým tabletom.

Ak máte rodičov či partnerov, ktorí radi čítajú, elektronická čítačka môže byť tou správnou voľbou. Možnosť nastaviť väčšie písmená ocení aj ten najzarytejší knihomoľ a milovník kníh v klasickej tvrdej väzbe.
Ktorúkoľvek mladú dámu určite poteší nový fén na vlasy alebo kulma. Kvalitný výrobok nájdete aj v rozmedzí 35 až 50 eur.

Klasika je „in“
Pyžamo, papuče a ponožky. Nestarnúca vianočná klasika, ktorej sa snažíme každoročne vyhýbať, tento rok zažíva comeback. Vo všetkých kútoch sveta dnes môžeme nájsť stredoškolákov, ktorí obľubujú nosenie farebných, veselých, takmer po kolená vytiahnutých ponožiek a štýlových papúč.

Získajte viac za menej vďaka členstvu v Cashback World
Vianočné nákupy vedia každý rok poriadne zaťažiť rodinný rozpočet. Existujú však možnosti ako cenu jednotlivých tovarov a služieb znížiť. Okrem zliav môžete využiť aj svetoznámy Cashback world, vernostný cashback program, vďaka ktorému sa vám vráti späť časť peňazí z každého nákupu.

Funguje to jednoducho: po bezplatnej registrácii získate cashback kartu, s ktorou môžete nakupovať v partnerských obchodoch kdekoľvek vo svete, cez internet alebo priamo v kamennej predajni. Každým nákupom získate tzv. nákupné body a suma až do výšky 5% z ceny nákupu sa vám vráti spať v závislosti od výšky zaplatenej ceny. Táto suma sa pripíše na váš účet v banke vždy, keď výška cashbacku dosiahne aspoň 10 eur. „Peniaze môžete získavať späť pri nákupe darčekov, potravín, obuvi, oblečenia, víkendových aktivít a rôznych ďalších tovarov,“ hovorí Laura Bertoldová, Head of Marketing myWorld Slovakia, prevádzkovateľa medzinárodného nákupného programu Cashback World na Slovensku.

Vďaka členstvu v obchodnej komunite Cashback World získate ďalšie zľavy, tzv. Shoping Point Deals, na základe nazbieraných nákupných bodov, za ktoré získate ďalšie veľkolepé zľavy. Cashback World je v súčasnosti aktívny na trhoch 47 krajín. 11 miliónov členov využíva benefity tohto programu pri nákupoch vo viac ako 120 000 partnerských obchodoch.