Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Aj Slováci žijú životom digitálnych nomádov

TÝŽDEŇ NA WEBE: Aj Slováci žijú životom digitálnych nomádov! Foto: Tablet.TV

Na Facebook sa pripojila miliarda ľudí za deň. Kanál Cut Video zozbieral fotky bozkov po celom svete. Aj na Slovensku máme digitálnych nomádov.

Bratislava 1. septembra (TABLET.TV) - Minulý týždeň sa začal rekordom. Počet ľudí, ktorí sa v priebehu jedného dňa, v pondelok, pripojili na Facebook, prvýkrát prekročil miliardu. Znamená to, že v tento deň použil Facebook každý siedmy človek na Zemi.

Počuli ste už príbeh nemeckej študentky Leonie Müller? Známou sa stala potom, ako odišla z podnájmu a začala bývať vo vlakoch. Takto žije už 4 mesiace, týždenne prejde aj dvetisíc kilometrov po celom Nemecku. Leonie žije životom digitálnej nomádky, avšak podobné príbehy nájdete aj u nás. Vyspovedali sme Ivanu Grešlíkovú, ktorá stojí za blogom nomadisbeautiful.com.

Producent kanálu Cut Video cestoval pár dní po svete, aby priniesol zostrih bozkov z rôznych kútov sveta. Uletené, ale milé. Navyše Blaine na konci videa vyzýva, aby ste mu poslali bozky z vašej krajiny. Chce totiž vytvoriť jedno obrovské video.

TYZDEN NA WEBE 2015-09-01 by terazmedia