Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Aké zdravé dobroty Vás čakajú na FITFESTE?

Foto: FITFEST

Festival zameraný na zdravý životný štýl a pozitívnu energiu sa bude konať na Hviezdoslavovom námestí a v Medickej záhrade už 15. septembra.

Bratislava 14. septembra (OTS) - Okrem rôznych aktivít, poradenských služieb, pohybových cvičení a súťaží, na ňom nemôže chýbať ani sprievodný hudobný program a zdravé, chutné jedlo. Toto si na festivale FITFEST určite nenechajte ujsť!

LeBeef
Neodolateľné zdravé burgre pre mäso žrútov ale aj vegošov. Burgre podávané s čerstvou zeleninkou, mozzarelou, sušenými paradajkami alebo rukolou.

Thali
Výborné vegetariánske jedlo, ľahko stráviteľné a určené pre nás všetkých. Oáza, ale zároveň pulzujúca atmosféra farieb, vôní a života.

Foodstock
100 % Veggie jedlá. Takže okrem obľúbených japonských pirôžkov nájdeš v jeho ponuke pestrý výber hummusov, edamame fazuľky, či pomaly varený zeleninový vývar Miso alebo bohatý Ramen.

Bona Vita:
Zdravé výrobky pre celú rodinu. Sypané a zapekané müsli z ovsených, pšeničných či ražných vločiek. Krehké pečivo, sójové výrobky, sušené ovocie a iné.

Cafe Point
Zmyselná káva z rôznych kútov sveta.

Mak z Jarnej
Výnimočné produkty zo širokej škály farebnosti maku t.j. biely - orechovej chuti, hnedý chuti slnečnicových jadierok a sivý výraznej makovej chuti tradičného maku, no je lahodnejší a sladší.

Nesladím
Novinka s veľavravným názvom NESLADÍM poskytuje návod, ako sa zbaviť závislosti od cukru, a zároveň ako si očistiť telo aj myseľ. V stánku Vás počkajú špeciálne nesladené výrobky. 
Foto: FITFEST

FreshBar
Čerstvé ovocné šťavy, zeleninové šťavy a ovocné koktaily. FreshBar sa jednoducho postará o poriadnu dávku vitamínov.

Mandlove.sk
Zdravá alternatíva sladkých produktov. Nebojte sa, dať si ku káve chutný koláč z jedinečných surovín.

Prom-IN
Prinesie kvalitné doplnky výživy, ale aj mnoho zdravých fitness potravín ako proteínové palacinky a kaše, mandľové maslo, bezlepkové vločky a chlieb, alebo prémiové proteínové tyčinky.

SAVOY ZÓNA
Pre náročnejších. FIT menu a špičkový kuchár. Ak budete mať náladu na skvelé jedlo a pohodlné posedenie, určite príďte do tejto zóny.

Viac informácii nájdete na stránke www.fitfest.sk
Všetci prezentujúci, účinkujúci a organizátori sa na vás tešia na festivale zdravia a pozitívnej energie FITFEST!
SAVOY ZÓNA
Foto: FITFEST