Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Americká webová stránka zverejnila snímky nahého princa Harryho

Fotografie princa zverejnené na TMZ.com Foto: TMZ.com

Princa vyfotografovali v hotelovej izbe v Las Vegas, kde bol na súkromnej dovolenke s priateľmi.

Londýn 22. augusta (TASR) - Snímky nahého princa Harryho - vnuka britskej kráľovnej Alžbety II. - s nahou mladou ženou za jeho chrbtom, urobené v hotelovej izbe v Las Vegas, sa dnes objavili na americkej webovej stránke TMZ, informujúcej o celebritách.

Kráľovský zdroj potvrdil agentúre Reuters, že ide skutočne o princa Harryho. Na jednej snímke stojí čelom k fotografujúcemu a zakrýva si genitálie dlaňami, s hlavou mierne otočenou dozadu k žene.

Na ďalšej snímke je 27-ročný princ zobrazený zozadu, objímajúc nahú ženu. Snímky sú rozostreté a boli urobené v hotelovom apartmáne v Las Vegas, kde bo princ s priateľmi na súkromnej dovolenke.

Podľa webovej stránky TMZ navštívil Harry s priateľmi hotelový bar a pozvali niekoľko žien na izbu. Harryho vyfotografovali po tom, ako skupina začala hrať biliard, a keď niekto prehral, musel si vyzliecť časť odevu.

Harry je mladší syn následníka trónu princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany. V mladších rokoch zopárkrát vystrájal; v roku 2002 sa priznal, že skúsil marihuanu a konzumoval alkohol, hoci to nemal ešte zákonom povolené. Mal vtedy 17 rokov. O tri roky nato sa obliekol na maškarný večierok do nacistickej uniformy.

V ostatných rokoch sa Harrymu, ktorý je pilotom vrtuľníka Apache v britskej armáde a pred štyrmi rokmi slúžil ako vojak v Afganistane, podarilo zbaviť imidžu plejboja.

Nedávno vyrazil do Karibiku a Brazílie v rámci osláv 60. výročia nástupu britskej kráľovnej na trón a svoju starú matku zastupoval aj na záverečnej ceremónii tohtoročných letných olympijských hier v Londýne.

Princ Harry je slobodný a jeho ľúbostný život médiá zaujíma, poznamenáva agentúra AP.