Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Andrej Bičan vybičoval futbalovú zábavu na maximum

Foto: Italia Soccer Camp

Žartíkov sa nevzdal ani pri pobiehaní za loptou.

Bratislava 24. júna (OTS) - Andrej Bičan dostál svojej povesti neúnavného zabávača aj počas exhibičného zápasu, ktorým známe tváre otvorili detský futbalový tábor Italia Soccer Camp. Vystrelil si nielen na bránku, ale aj zo známych mien. Zábavu nepokazila ani najvyššia autorita zápasu, Slovenka roka a rozhodkyňa Elena Kohútiková. Práve naopak, skvele Andrejovi sekundovala, a tak na trávniku častejšie zaznievali salvy smiechu ako rozhodcovská píšťalka.

Hviezdnu zostavu na bratislavských Pasienkoch doplnili sympatický hudobník Tomáš Bezdeda, hviezda spravodajstva Zlatica Puškárová, sestra Zdena Cháru Barbora aj „šporťáci“ z radov televíznych a novinových redaktorov. Otvorenie detského futbalového tábora Italia Soccer Camp si užili všetci na maximum.

Po ukončení úvodného zápasu začal tvrdý tréning. 120 šikovných chlapcov a dievčat vo veku od 7 do 14 rokov začalo pod vedením profesionálnych trénerov talianskej futbalovej reprezentácie intenzívne zlepšovať svoje futbalové zručnosti. Tábor potrvá do tohto piatku, a uzatvorí ho výber tých najlepších talentov do kempu talianskej Akadémie Coverciano.