Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Magazín

Aneta Langerová a Korben Dallas predstavujú nový singel Neustoupím

Snímka z videoklipu Neustoupím. Foto: Youtube/Korben Dallas

Od vydania ich prvej spoločnej piesne Sen ubehlo už sedem rokov.

Bratislava 2. júla (TASR) - Aneta Langerová a Korben Dallas predstavujú nový singel s názvom Neustoupím. TASR o tom informoval manažér skupiny Matúš Németh.

"Nekonečné čakanie sa končí a na jeseň vyrážame spolu na koncerty," hovorí spevák skupiny Korben Dallas Juraj Benetin o pripravovanom turné Nekonečne s Langerovou.

Od vydania ich prvej spoločnej piesne Sen ubehlo už sedem rokov. Šnúru k EP Konečne, ktorá bola plánovaná na apríl 2020, prekazila pandémia covidu, rovnako dopadli aj koncerty preložené na jeseň rovnakého roku. Obaja interpreti boli následne zamestnaní vlastnými aktivitami, Langerová vydala v závere roka 2020 úspešný album Dvě slunce, s ktorým koncertuje, Korben Dallas zas od začiatku roka 2022 koncertovali so svojou platňou Deti rýb.

Teraz však našli čas opäť sa spojiť a po troch rokoch prichádzajú s novou spoločnou piesňou Neustoupím a so šiestimi jesennými koncertmi v Česku a na Slovensku. Spolu s novým singlom digitálne vychádza ako album Nekonečne sedem predchádzajúcich spoločných piesní, ktoré sa na jeseň objavia aj na vinylovej platni.

"Od prvého okamihu, keď som sa s Korben Dallas stretla a natočili sme Sen, som vedela, že spolupráca nezostane len pri jednej piesni," hovorí Langerová. "Chuť sa opäť stretnúť nielen v štúdiu v nás pretrvala až doteraz. A tak chlapci napísali ďalšiu krásnu pieseň, ktorá doplňuje našu nekonečnú zbierku. Skladba hovorí o ľudských hraniciach, o tom, že neexistuje istota, čo zajtrajšok prinesie, ale tiež o tom, že život nie je taký dlhý, aby sme robili kroky smerom, ktorým ísť nechceme," doplnila.