Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Nevšedné zážitky z Autokina Shopping Palace

Foto: SHOPPING PALACE

Už piaty rok je tu populárny projekt Autokino Shopping Palace. Oficiálne štartuje v sobotu 1. júna na parkovisku nákupného centra Shopping Palace na Zlatých pieskoch od 20:30 h.

Bratislava 29. mája (OTS) - Usporiadatelia projekt každým rokom obohacujú a zdokonaľujú, aby prilákali čo najväčší počet návštevníkov. Nezostali nič dlžní svojej minuloročnej povesti a pripravili mnoho lákadiel a prekvapení. Okrem bohatého občerstvenia, zaujímavého prostredia a skvelého filmového zážitku s filmom Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách tu na návštevníkov čakajú aj rôzne prekvapenia.

Kultúrny program na pódiu, hudba DJ, súťaže a možno, že práve tu padne i ustanovujúci celoslovenský rekord v umývaní čelných skiel. Na prvých 100 návštevníkov čaká darček od 7Days, ďalej sú pripravené kozmetické poradkyne Mary Kay, súťaže o atraktívne ceny – poukážky do autoumyvárne PP clean, do kozmetickeho salónu Fame, poukážky na chutnú Pizzu Presto, poukážky na nákup skvelých produktov Intersport, slnečné okuliare Nice Day a vstupy do Aquaparku Senec. Vyvrcholením bude krájanie torty tvare Autokina.

Už len aby vyšlo počasie a o netradičnú zábavu máte postarané. Zbúrajte konvencie a bariéry a zavítajte na parkovisko nákupného centra Shopping Palace pri Zlatých pieskoch, určite neobanujete. Na jednom mieste čaká veľa zábavy a priateľstiev.

Usporiadatelia sľubujú skvelé filmové zážitky. Je sa na čo tešiť! Viac info na www.autokinoshoppingpalace.sk .
Neváhaj a príď 1. júna o 20:30!

Foto: SHOPPING PALACE