Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

AXA – 10 x ZA SEBOU GLOBÁLNOU JEDNOTKOU MEDZI POISŤOVŇAMI

Foto: Axa

AXA sa v aktuálnom rebríčku najlepších globálnych značiek Interbrand desiatykrát za sebou stala najlepšou značkou v oblasti poisťovníctva.

Bratislava 9. októbra (OTS) - AXA sa v aktuálnom rebríčku najlepších globálnych značiek Interbrand desiatykrát za sebou stala najlepšou značkou v oblasti poisťovníctva.

,,Za týmto výsledkom stojí predovšetkým profesionalita a nasadenie našich ľudí, zamestnancov a vlastnej obchodnej služby, ale aj externých partnerov, ktoré sa v spojení s kvalitou ponúkaných služieb a produktov premietajú do spokojnosti a retencie našich klientov,“ komentoval skvelé umiestnenie v rebríčku Robert Gauci, generálny riaditeľ AXA ČR & SR.

To, že AXA je dlhodobo najlepšou značkou medzi poisťovňami, je pre ňu podľa Gauciho veľkým záväzkom, Podľa jeho slov sa bude skupina aj naďalej usilovať o to, aby bola pre svojich klientov skutočným partnerom.

,,Vďaka inováciám a technológiám sa môžeme klientom ešte viac priblížiť a spoločne vytvárať nové riešenia. Také, ktoré im uľahčia každodenné situácie, s ktorými sa stretávajú, a umožnia im žiť lepší život,” dodal Gauci.

Ide tak o ďalšiu priaznivú správu pre skupinu AXA, ktorá tento rok oznámila výborné polročné výsledky na českom a slovenskom trhu, na ktorých plánuje ďalšie investície do svojej značky.

Celý rebríček globálnych značiek nájdete na Interbrand.