Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Beach plieska na konci

Foto: Beach plieska na konci

Na nábreží Dunaja sa s príchodom školského roka uskutočnil už siedmy ročník najväčšieho firemného turnaja v plážovom volejbale Beach plieska na konci.

Bratislava 17. septembra (OTS) - Tentoraz vinou počasia neskákali športovci po piesku, ale aj prostredie športovej haly FTVS na Lafranconi im vytvorilo skvelú kulisu a v nej nebola núdza o obetavé výkony.

V konkurencii 25 družstiev z rôznych oblastí mali prevahu finančné inštitúcie a z nich sa najviac darilo Slovenskej sporiteľni, ktorá po dramatickom finále porazila Partners Group a tešila sa z premiérového triumfu. Bronz získalo historicky najúspešnejšie družstvo Allianz SP, ktoré tak ani tentoraz neodišlo s prázdnymi rukami.

Veľkú podporu v publiku mala aj posila tímu celebrít a mimoriadne úspešná slovenská olympijská nádej Dominika Nestarcová, ktorá sa síce veľmi snažila, ale herecké esá Dangl, Pomajbo a ani muzikant Marián Čurko ju do vyraďovacej fázy nepotiahli. Postarali sa však o zábavu a potešili svojou účasťou, podobne ako moderátorské hviezdy Peter Varinský, či Ján Mečiar.