Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Bešeňová má sestru v Gruzínsku

Vodný raj GINO PARADISE Bešeňová má sestru v Gruzínskom hlavnom meste s rovnomenným názvom GINO PARADISE Tbilisi Foto: GINO PARADISE

Vodný raj GINO PARADISE Bešeňová má sestru v Gruzínskom hlavnom meste s rovnomenným názvom GINO PARADISE Tbilisi.

Bratislava 14. apríla (OTS) - Na slávnostnom otvorení aquaparku 8. apríla prestrihol stuhu investor Dr. Nodari Giorgadze, minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák a predstavitelia gruzínskej vlády.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je jedináčik, 8. apríla bola slávnostne prestrihnutá stuha na sesterskom aquaparku v hlavnom meste Gruzínska Tbilisi, ktorý má rozlohu 22 ha. Na Slávnostnom otvorení sa zúčastnil minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák, ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská, jeho excelencia Rudolf Michalka, ktorý pôsobí ako veľvyslanec v Gruzínsku a predstavitelia gruzínskej vlády. Na slávnostnej ceremónii bolo viac ako 700 hostí, ktorí si mohli počas otvorenia pozrieť všetky priestory areálu. Spoločenský večer spríjemnili hudobné a tanečné vystúpenia v duchu gruzínskej kultúry. Na slávnostné otvorenie prijal pozvanie aj dlhoročný priateľ Dr. Nodariho Giorgadze Jozef Oklamčák s manželkou Ankou.

Sesterské aquaparky sa na sebe veľmi podobajú, aj v Tbilisi je 30 metrov vysoká toboganová veža so šiestimi toboganmi, bazén s vlnobitím, detský vodný svet, relaxačný bazén, reštaurácia BABU. Gruzínsky aquapark sa môže pýšiť unikátnym wellnessom, ktorého súčasťou je privátny wellness s pivnou kaďou, zlatými vaňami, privátnymi saunami a odpočivárňami“, popisuje aquapark Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka bešeňovského aquaparku.