Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Blíži sa Black Friday

Foto: Cashback World

Posledný predvianočný deň, kedy obchodníci ponúkajú obrovské zľavy.

Bratislava 14. novembra (OTS) - Black Friday, výpredajový sviatok, pripadá tento rok na 24. novembra a už tradične spúšťa predvianočný nákupný ošiaľ. Či už toto obdobie zvládate s prehľadom alebo vám prináša množstvo stresu, máme pre vás niekoľko tipov ako znížiť nápor na vašu peňaženku. A práve Black Friday je vynikajúcou príležitosťou na výhodnú kúpu darčekov pre vašich najbližších.
Foto: Cashback World

Vychytať 80 % výpredaje počas Black Friday znie ako skvelý deal. Treba však byť extrémne rýchly. Významný podiel na výpredajoch majú e-shopy, vrátane predajcov elektroniky, u ktorých zľavy platia aj v ich kamenných predajniach. Treba však byť ostražitý, pretože niektorí predajcovia zľavy do poslednej chvíle taja, a tak sa môže ľahko stať, že vás po ich zverejnení predbehnú iní zákazníci.

Na to, aby ste mohli nakupovať výhodnejšie, nemusíte čakať na špeciálne či sezónne výpredaje. Zľavy môžete využívať aj v rámci nákupných vernostných programov. „Vďaka vernostnej karte Cashback World môžete získať späť 1-5 % ceny zakúpeného tovaru. Peniaze sa vám pripíšu na účet v banke vždy, keď výška cashbacku dosiahne aspoň 10 eur“, vysvetľuje Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ myWorld Slovakia. Výhodou je, že peniaze späť môžete získať z každého nákupu, či už zľavneného alebo nie. Podmienka je preukázanie sa cashback kartou alebo aplikáciou v mobile pri nákupe u obchodného partnera. Registrácia ako aj členstvo vo vernostnom programe sú bezplatné.
Foto: Cashback World

Zľavy a výhody môžete aj kombinovať. „Cashback je možné uplatniť na nákup darčekov, ktoré u nás nájdete už v zľave,“ uviedol Peter Blažečka, PR a marketingový manažér najväčšieho slovenského zľavového portálu ZľavaDňa.

Cenu internetového nákupu znížite aj vďaka doprave zadarmo. Eshopy prichádzajú s pravidelnými akciami dopravy zdarma na všetky typy tovaru, nielen za nákup v konkrétnej hodnote. Ide zväčša o časovo limitovanú akciu, ktorú môžete využiť aj popri zľave alebo nákupe s cashbackom.