Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Usmievajúci princ George, pôvabný maminin malý vojačik

Vojvoda a Vojvodkyňa z Cambridge uverejnili nové oficiálne vianočné fotografie ich prvorodeného syna, princa Georga. Najmladší člen kráľovskej rodiny bol odfotený v novembri na nádvori Kensingtonského paláca. Foto: TASR/AP

V sobotu, pri príležitosti nadchádzajúcich Vianoc, zverejnili fotografie zo záhrady Kensingtonského paláca jeho hrdí rodičia.

Londýn 14. decembra (TASR) - Syn britského princa Williama a Kate celkom isto vie, že sa má usmievať, keď ho fotografujú.

Vidno to z jeho najnovších oficiálnych snímok, ktoré v sobotu, pri príležitosti nadchádzajúcich Vianoc, zverejnili jeho hrdí rodičia.

Princ George v záhrade Kensingtonského paláca v Londýne
Foto: TASR/AP
Šestnásťmesačný princ je na nich oblečený v bielom pulóvri s golierom a modrej veste s postavičkami členov britskej kráľovskej gardy v červených kabátoch a kožušinových čapiciach.

Z tmavých krátkych nohavíc mu vykúkajú holé kolená, má oblečené čierne podkolienky a topánky.

Usmievajúci sa princ s bucľatými tváričkami sedí na troch fotografiách na schodoch Kensingtonského paláca, kde rodina žije.

Noviny Sunday Times ho kvôli tomuto oblečeniu nazvali "maminým malým vojačikom" a Sunday Express zasa "pôvabným malým princom".

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge zverejnili snímky tretieho princa v nástupníctve na britský trón pred Vianocami, ako akési "poďakovanie" britským médiám, ktoré doteraz nechávali princa George na pokoji, informovala agentúra AP.

Princ George v záhrade Kensingtonského paláca v Londýne
Foto: TASR/AP