Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

FOTKY: Princ William s manželkou Kate a deťmi dovolenkovali v Alpách

Britský princ William s manželkou Kate a ich deťmi, princeznou Charlotte (druhá vľavo) a princom Georgeom pózujú počas lyžovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016. Foto: TASR/AP

Šestica fotografií zachytáva Williama, Kate, ich dva a polročného syna Georgea a 10-mesačnú Charlotte na prvej dovolenke, na ktorú sa vybrali spolu ako štvorčlenná rodina.

Londýn 7. marca (TASR) - Kensingtonský palác zverejnil dnes nové fotografie princa Williama, vojvodkyne z Cambridge a ich dvoch detí, Georgea a Charlotte, z lyžiarskej dovolenky vo Francúzskych Alpách.

Šestica fotografií zachytáva Williama, Kate, ich dva a polročného syna Georgea a 10-mesačnú Charlotte na prvej dovolenke, na ktorú sa vybrali spolu ako štvorčlenná rodina. Pre deti to bola zároveň prvá príležitosť v ich živote pohrať sa v snehu. Na dvoch fotografiách sú aj rodičia detí pri guľovačke.

Britský princ William s manželkou Kate pózujú počas lyžovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský princ William s manželkou Kate počas snehovej guľovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský princ William s manželkou Kate počas snehovej guľovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský princ William sdcérou princeznou Charlottte pózujú počas lyžovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016.
Foto: TASR/AP


Britský princ William s manželkou Kate a ich deťmi, princeznou Charlotte a princom Georgeom pózujú počas lyžovačky v rámci ich prvej spoločnej dovolenky vo štvorici, vo francúzskych Alpách 3. marca 2016.
Foto: TASR/AP



Zverejnenie týchto fotografií je v súlade s mediálnou politikou zavedenou ešte v čase, keď princovia William a Harry boli ešte deťmi: spočíva v zachovaní súkromia detí výmenou za dohodnuté fotografovanie na narodeniny a počas školských prázdnin. Táto dohoda umožnila, aby obaja princovia mali relatívne normálne detstvo a výchovu, uviedla agentúra AP.