Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Buďte atraktívny vďaka športovej elegancii

Foto: Shutterstock

V súčasnosti je veľa mužov, ktorí kvôli svojej práci musia dodržiavať spoločenské pravidlá, etiketu, aj čo sa týka obliekania.

Bratislava 23. apríla (OTS) - Sú mnohé pracovné pozície, ktoré priam vyžadujú od muža, aby chodil do práce vždy v obleku, košeli a kravate.

Ak aj Vy patríte do tejto kategórie, tak určite viete, o čom je reč. A veľakrát sa už možno neviete dočkať, kedy skončí pracovný týždeň a Vy si budete môcť vyraziť s rodinou na výlet vo svojom obľúbenom tričku a napr. chino nohaviciach. K nim tie správne pánske mokasíny a deň bude dokonalý.

Športová elegancia
Stretnúť muža v elegantnom obleku má istotne svoje čaro, najmä v očiach žien. V správnej kombinácii s ostatnými doplnkami vie aj z obyčajného chlapa urobiť sexy muža. To však ale neznamená, že muž, ktorý nenosí oblek nie je pre ženy príťažlivý. Práve naopak!
Úprimne povedané, je pravdepodobne menej tých mužov, ktorí by si dali na seba elegantné oblečenie, ak by nemali k tomu príležitosť. Oveľa viac je tých, ktorí radšej uprednostnia ležérne nohavice s tričkom a teniskami alebo napr. slim rifle s polokošeľou a mokasínami.

Dolaďte svoj outfit správnymi doplnkami
Nič nenahradí ten skvelý pocit, keď si môžeme obliecť na seba to, čo máme najradšej a v čom sa cítime najlepšie. A nielen my ženy, podobne sú na tom aj muži. Muži sa chcú cítiť príjemne, mať pocit slobody, voľnosti vďaka pohodlnému oblečeniu, a zároveň byť pre svoju manželku či priateľku sexy.
Ak ste sa rozhodli oživiť svoj šatník alebo ho doplniť o nové módne kúsky pánskeho oblečenia, rozhodne by Vám v ňom nemalo chýbať športovo-elegantné oblečenie. A úplnú dokonalosť dosiahnete tými správnymi doplnkami, ako sú napr. opasky v rôznych zaujímavých prevedeniach a rovnako aj pánske tašky cez rameno, ktoré dodajú mužom ten správny vzhľad.