Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Bývalý spevák skupiny Backstreet Boys poprel obvinenie zo znásilnenia

Členovia hudobnej skupiny Backstreet Boys, zľava: Howie Dorough, Nick Carter, A.J. McLean, Kevin Richardson a Brian Littrell. Foto: TASR/AP Photo

Bývalá členka hudobnej skupiny Dream v blogu uviedla, že ju ako 18-ročnú vtedy 22-ročný Carter znásilnil.

Los Angeles 23. novembra (TASR) - Nick Carter, bývalý spevák americkej skupiny Backstreet Boys, poprel obvinenie zo znásilnenia, ktoré vyslovila voči nemu Melissa Schumanová, bývalá členka popovej hudobnej skupiny Dream.

"Z Schumanovej obvinení som šokovaný a zarmútený," vyhlásil v stredu Carter podľa agentúry DPA.

Bývalá členka hudobnej skupiny Dream v blogu uviedla, že ju ako 18-ročnú vtedy 22-ročný Carter znásilnil. Stalo sa to údajne v jeho apartmáne v kalifornskej Santa Monice v čase, keď spolu nakrúcali film.

"Kým sme boli spolu, Melissa mi nikdy nepovedala, že by niečo z toho, čo sme spolu robili, bolo nedobrovoľné," vyjadril sa teraz 37-ročný bývalý spevák Backstreet Boys. Carter a Schumanová po údajnom incidente spolu vystupovali a nahrali pieseň.

Schumanová tvrdí, že sa pokúšala odmietnuť jeho návrhy: "Povedala som mu, že som panna a že nechcem mať sex."

Schumanová rozbiehala kariéru za pomoci Seana Combsa, známeho ako Diddy. Ten skupinu Dream založil pod jeho značkou Bad Boy Records.

Americká popová skupina Dream mala v rokoch 1998-2003 niekoľko úspešných singlov vrátane piesne "He loves you not". Jej pokus o comeback v roku 2015 bol však neúspešný.