Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Magazín

Legendárny herec Jan Tříska je vo vážnom stave v nemocnici

Jan Tříska. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Podľa informácií českých médií sa herec nachádza na anesteziologicko-resustitačnom oddelení v pražskej Vojenskej nemocnici v Střešoviciach. Ďalšie detaily neboli bezprostredne známe.

Praha 24. septembra (TASR) - Český herec Jan Tříska sa nachádza vo vážnom stave v nemocnici. Podľa českého servera Blesk.cz je Tříska mužom, ktorý v sobotu spadol v Prahe z Karlovho mosta do Vltavy. Z vody ho vytiahla dvojica z neďalekej výletnej lode.

Podľa dnešných informácií českých médií sa herec nachádza na anesteziologicko-resustitačnom oddelení v pražskej Vojenskej nemocnici v Střešoviciach. Ďalšie detaily neboli bezprostredne známe.

Vážne zranenie významného českého herca potvrdila PR manažérka pripravovaného filmu Na střeše Uljana Donátová a dodala, že nakrúcanie nateraz v dôsledku Třískovho zranenia odložili.

Záchranári zasahovali v sobotu pod Karlovým mostom v prípade muža, ktorý spadol do Vltavy. Za vtedy ešte neznámym 80-ročným mužom skočila do vody dvojica z výletnej lode, ktorá sa náhodou plavila okolo.

"Tento pár vytiahol na palubu človeka bez známok života. Podľa mojich informácií sa na palube nachádzal zdravotník v čase svojho osobného voľna. Ešte pred príchodom našich ľudí sa podarilo mužovi obnoviť srdečnú činnosť," povedala v sobotu pre spravodajský server Novinky.cz hovorkyňa záchranárov v Prahe Jana Poštová.