Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Magazín

Ed Sheeran predstavil nové piesne v metre v New Yorku

Na snímke britský spevák Ed Sheeran počas vystúpenia na 27. ročníku medzinárodného hudobného festivalu Sziget v Budapešti 7. augusta 2019. Foto: TASR Jakub Kotian

Minulý týždeň ho celý za sprievodu Aarona Dessnera z The National a s dvanásťčlennou kapelou predstavil na koncerte v brooklynskom Kings Theatre.

Bratislava 20. apríla (TASR) - Začiatkom mája vydá Ed Sheeran nový album Subtract. Minulý týždeň ho celý za sprievodu Aarona Dessnera z The National a s dvanásťčlennou kapelou predstavil na koncerte v brooklynskom Kings Theatre. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Ed Sheeran zároveň ukázal, že mu nie je cudzí civilný prístup a neformálny spôsob komunikácie s fanúšikmi a tak vyrazil do newyorského metra, kde postupne prekvapil niekoľko pouličných hudobníkov a piesne z nového albumu si zahral aj s nimi. S aktuálnym singlom Eyes Closed nedávno ukončil nadvládu Miley Cyrus v Anglicku a štrnástykrát dobyl britskú singlovú hitparádu. Úspešnejší sú už len Beatles so sedemnástimi a Elvis Presley s dvadsaťjeden prvenstvami.