Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

FOTKY: Alegorické vozy zobrazili Putina, Merkelovú či Kim Čong-una

Na snímke alegorický voz zobrazujúci ruského prezidenta Vladimira Putina, severokórejského vodcu Kim Čong-una a sýrskeho prezidenta Bašára Asada počas tradičného karnevalového sprievodu v Kolíne nad Rýnom 8. februára 2016. Foto: TASR/AP

Karnevalová sezóna v Nemecku vrcholí vo veľkom štýle.

Bratislava/Kolín nad Rýnom/Mainz 8. februára (Teraz.sk) - Kolínsky sprievod bláznov na Ružový pondelok je jedným z vrcholov každoročnej karnevalovej sezóny v Nemecku.

Alegorický voz, ktorý zobrazuje tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana (vľavo) a príslušníka extrémistickej organizácie Islamský štát, ako si pripíjajú s pohármi plnými krvi od Kurdov, počas tradičného karnevalového sprievodu v Düsseldorfe 8. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke alegorický voz zobrazujúci Seppa Blattera počas tradičného karnevalového sprievodu v Kolíne nad Rýnom 8. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke alegorický voz zobrazujúci nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú a gréckeho premiéra Alexisa Tsiprasa počas tradičného karnevalového sprievodu v Kolíne nad Rýnom 8. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Na snímke alegorický voz s názvom Merkelancholia počas tradičného karnevalového sprievodu v Kolíne nad Rýnom 8. februára 2016.
Foto: TASR/AP


Snímka z otvorenia tradičného karnevalového sprievodu v Kolíne nad Rýnom 8. februára 2016.
Foto: TASR/AP