Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Galéria Tri vody Malinovo otvára prvé prevádzky

Galéria Tri vody Malinovo otvára prvé prevádzky Foto: Tri vody Malinovo

Centrum rezidenčného projektu Tri vody v Malinove neďaleko Bratislavy má svoju finálnu podobu.

Bratislava 20. septembra (OTS) - V zábavno-relaxačnej Galérii, vybudovanej na ostrove obklopenom tromi jazerami a parkom, ponúka svoje služby prvých päť z celkovo deviatich plánovaných prevádzok. Na ploche takmer 700 m² do jesene návštevníci nájdu reštauračné služby, starostlivosť o telo, detský kútik, drobné doplnkové služby a obchody.

Galéria Tri vody je srdcom rezidenčného projektu s výnimočným urbanistickým riešením architekta Jána Revaja, ktoré prirodzene zasahuje aj do podoby polyfunkcie. „Počet obyvateľov časti Tri vody od výstavby projektu značne stúpol a je prirodzené postarať sa o to, aby mali poruke to, čo potrebujú. Súčasťou dobrého priestoru pre život je nielen kvalita bývania ale i dostupnosť služieb. Snažili sme sa o vytvorenie pridanej hodnoty v podobe funkčného komplexu zábavy a relaxu, či už aktívneho alebo pasívneho. Našim cieľom bolo spojiť príjemné s užitočným – služby a nakupovanie s relaxom v parku rovno pri vode. Jedno z troch jazier slúži na kúpanie, pričom je koncipované ako prírodný bazén s filtráciou a podmanivou tyrkysovou vodou,“ opisuje Juraj Mészáros, líder projektu. „Budeme radi, ak si Galéria nájde priaznivcov nielen medzi obyvateľmi rezortu, ale i návštevníkmi z okolitých obcí a miest,“ dodáva.

Dnes si môžu návštevníci Galérie posedieť v štýlovom pube, ktorého majitelia sa nedávno vrátili z Írska. To napovedá iba málo o tom, čo zákazníkom ponúka – okrem kvalitných aj ostrých nápojov, vín a pochutín i výbornú taliansku kávu. Takisto môžu využiť služby kaderníckeho či nechtového salónu, zastaviť sa vo fresh bistre, ktorého koncept pochádza z ulíc Thajska alebo zveriť svojho psíka do rúk profesionálov. Otvorenie reštaurácie v „ľahkom hipsterskom štýle“ a ďalších prevádzok je plánované do konca októbra. „Snahou všetkých, ktorí sú súčasťou Galérie, je zabojovať o priazeň návštevníkov tak, aby sa je služby stali obľúbenými, vyhľadávanými a predovšetkým kvalitatívne najlepšími v okolí,“ uzatvára J. Mészáros. Pri návšteve komplexu je k dispozícii je 50 vonkajších parkovacích miest.

Polyfunkčné centrum zahŕňa deväť obchodných priestorov s rozlohou od 9,28 m² po viac ako 235 m². Každý z nich poskytuje atraktívny výhľad na park a jazerá. Architektúra i štruktúra areálu ho predurčuje k tomu , aby sa stal pre ľudí i miestom pre aktívny oddych, cieľom ich prechádzok, výletov na bicykloch, korčuliach, peknou bežeckou trasou či dejiskom turnajov v pétanque. A samozrejme miestom spoločných stretnutí na rôznych tematických podujatiach.
www.trivodymalinovo.sk